Viszont abban igaza volt a 10-esnek, hogy Toroczkai tényleg olyan cuki! :)
Lehet, a 10-es csak irigykedik, mert ő nem olyan alfahím.
Ha Orbánról kimertem jelenteni, hogy nem náci, akkor Toroczkairól már nem!
Szerintem itt már nem csak politikai retorikáról beszélhetünk.
Két szempontból vizsgálható a kérdés:
1. Ha a náci alatt az NSDAP tagját értjük, akkor nem.
2. Ha a náci alatt a szélsőjobbot értjük, akinél a rasszizmus, antiszemitizmus, LMBTQ ellenesség, baloldal ellenesség, liberalizmus ellenesség olyan jellemző, amit állami szintre kívánna emelni, és a megoldásai szélsőségesek (munkatárborok pl.) akkor igen.
Cigányokat valóban ki kéne innét takarítani... Ahogyan az albánokat is, meg a zsidókat.
Mind veszélyesek. Na nem úgy ahogy a fidesz-plakáton szerepeltek... máshogy.
3
Te-ti, a 'náci' alatt mindenkit értetek aki nem ért egyet veletek,és inkább nemzetben, családban - heteroszexuális családban,gondolkodnak, és ki meri jelenteni hogy pl a cigány magyar együttélés nem megy, és láthatólag nem magyar emberek hibájából.
És akkor meglepödsz ha valaki szól, hogy nem, ettől még nem náci valaki.
10 es
Te nagyon tartasz Toroczkaitól ha ennyire frusztrált vagy miatta.
Ez a cukorkázás igen gyerekes, és kontraproduktív.
Mondjuk jót nevettem míg olvastam, hogy hogyan értekezel arról, hogy mennyire felesleges írni valakiről, akitől annyira frusztrált vagy, hogy hozzá költesz a nevéhez valami bugyutát!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!