2-es!
Ha kicsit jobban értenél a témához, akkor tisztában lennél azzal, hogy a náci kifejezést nemcsak a Munkáspártra lehet használni. A náci alatt értjük a zsidó, cigány, meleg, europid gyűlölő embereket. A német náciknak is ezek voltak a nyomvonalaik, a mai éltetők is ezeket vallják.
A Mi Hazánk folyamatosan kiemeli, hogy a fent felsorolt emberek nem egyenrangúak. Ezek után hogyhogy nem esnek be a náci kategóriába?
A másik: Ha nem náci pártról van szó, akkor miért ölelgetnek olyan közembereket több gyűlésen is, akik olyanokat jelentenek ki, hogy a zsidókra semmi szükség ebben az országban, és hogy eltakarodhatnának innen? AMiért kell ilyen emberekkel leállniuk Toroczkaiéknak, ha mégsem nácik? :)
#3 Édesen naiv vagy kérdező.A "náci" kifejezést manapság mindenkire mondják, aki nem fúj egy követ a:
-globalistákkal/zsidókkal
-baloldaliakkal
A fehéreket lehet gyűlölni, akkor nem vagy náci.Akkor jó ember vagy.Ez így néz ki manapság.
De valójában az a náci, amit a #2 írt.
Aki a haza felé húz, az már egyből náci ?! ?!
Szerintem nem náci, hanem végre egy olyan vezető, aki a magyarok érdekeit nézi és nem a kisebbségét, meg mindenféle jött-mentét.
Kis hazánkban ugyanis mindenkit felkarolnak, csak a magyar embert hagyják megdögleni !!
Itt volt már az ideje annak, hogy végre valaki saját népét akarja felemelni s megmenteni !!
Magyarország a magyaroké !!
Nem tudom, de jól néz ki és olyan okos, eszes, helyes - nem csak nézni, de hallgatni is őt olyan kellemes! 😍
Szerintem inkább hazafi! De még milyen 'fi! 😍
Nem tudom, de az az érzésem, aki naponta kérdezi meg, hogy a torokczukorkai épp cigány-e (nem) vagy épp náci-e (igen), az valójában épp reklámozza őt, afféle Gábor Zsazsa módon (a negatív reklám is reklám).
Ez a sok bugyutta kérdés elsősorban azért baromság és kontraproduktív, mert ezekből úgy tűnik, mintha a torokczukorkai VALAKI lenne. Pedig nem az.
A torokczukorkai először is egy SENKI, abszolúte nem számít és nem is érdekes, hogy cigány származású-e vagy náci. Kit érdekel?
Ez pont olyan, mintha a NULLÁRÓL megkérdeznéd, hogy plusz nulla vagy mínusz nulla?
A nulla az egyszerűen nulla. Tényleg, ki a bánatot érdekel?
A világban háború dúl, hidegháborúval egybekötve, zajlik egy világjárvány még mindig (bár végre lecsengőben van), energiaválság, aszály, klímaválság, infláció és élelmiszerválság van.
Komolyan, ki az, akit ebben a kontextusban egyetlen másodpercig is érdekel, hogy WHO TE FUCK IS torokczukorka lacika és mit büfög???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!