Mihazánk vagy a Fidesz szavazók körébe van több művelt ember?
Figyelt kérdés
2022. aug. 16. 19:47
11/16 A kérdező kommentje:
at
2022. aug. 16. 20:51
12/16 anonim válasza:
Mit értesz művelt alatt?
Olyat, aki sok könyvet elolvasott, sok diplomát megszerzett, de lexarja a népet?
Vagy olyat, aki képes józanul gondolkodni, a szegényebb réteget is figyelembe venni és nem diplomákat lobogtatni tettek helyett?
Szerintem mindenhol vannak műveltek, tanultak, csak a Mi Hazánkban sokkal több a hazafi...
13/16 anonim válasza:
Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy mit értesz művelt alatt, de azért válaszolok. Bár nem vagyok MHM szimpatizáns, úgy alakult, hogy rengeteg embert ismerek mind a pártból, és mind az ifjak és szimpatizánsok közül. És egyébként nagyon sok normális, tanult fiatal és kevésbé fiatal van köztük. Persze van jópár szerencsétlen, akik azon a szinten megálltak a fejlődésben, hogy "Románia nem létezik" meg, hogy a "melegeket bele kéne lövetni a Dunába", de tapasztalataim alapján a többség teljesen normális, kultúrált ember. A Fideszről nem tudok nyilatkozni, mivel jóval kevesebb Fideszes van az ismerettségi körömben, de biztos vagyok benne, hogy nekik is vannak normális, művelt szavazóik, pont ahogy minden másik pártnak. Szerintem egyébként butaság pusztán párti hovatartozás alapján megítélni az emberek értelmességét vagy műveltségét, de azért remélem elégedett vagy a válaszommal.
14/16 A kérdező kommentje:
13 Persze,hogy ne. Egyébként olyasmit érték művelt alatt igen akinek mondjuk van 2 pár diplomája. Esetleg egyetemi tanár,jogász, orvos, történész,stb. Leszámítva persze a Jeszenszky , Bayer,Stefka, Deák, Boyár, nemtom milyen Krisztián féle zsoldosokat.
2022. aug. 17. 11:46
15/16 anonim válasza:
#14 "Leszámítva persze a Jeszenszky , Bayer,Stefka, Deák, Boyár, nemtom milyen Krisztián féle zsoldosokat."
Aha. Szóval nem az számít érteliségnek akinek értelme, tudása, diplomája van - hanem hogy neked megfelel-e vagy sem.
Na, te tuti nem vagy benne az értelmiség legtágabb csoportjában sem.
16/16 A kérdező kommentje:
Jajj de kopaszok vagyunk? Nem megfelel. Senki nem felel meg. A zsoldosok azok zsoldosok.
2022. aug. 17. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!