A DK miért akar azonnali nyugdíjemelést?
Úgy emlékszem amikor Gyurcsányék voltak hatalmon és szintén magas volt az infláció akkor sem volt nyugdíjemelés. Sőt, nyugdíjcsökkentés volt, hisz elvették a 13-ik havi nyugdíjat.
Most miért viselik ennyire a szívükön a nyugdíjasok sorsát?
Mert Orbánnal ellentétben a DK tényleg értékeli a nyugdíjasokat.
Készülünk!
Hazudsz kérdező.
Gyurcsányék fizették a 13. havi nyugdíjat amíg bírták, vagyis 7 évig.
Orbánék meg nem fizették 12 év alatt.
Ellenben Orbánék rezsiemelést és brutális megszorításokat csinálnak és elvették a lakossági díjszabást, amit évtizedek óta minden kormány fenntartott.
Ellenzékiként könnyű ígérni, főleg 4 évvel a következő választás előtt, és úgy, hogy reális esély csak a következő 2/3 megakadályozására van.
Ha én leszek a király, 2 nap alatt helyreállítom a közös magyar/perui határt.
Hol a hazugság, hypno?
Volt talán rendkívüli nyugdíjemelés a válság idején?
Nem vették el a 13-ik havi nyugdíjat a válság idején?
"Gyurcsányék fizették a 13. havi nyugdíjat amíg bírták, vagyis 7 évig.
Orbánék meg nem fizették 12 év alatt."
Írtam én olyat, hogy Gyurcsányek nem fizették 7 évig? Irtam olyat, hogy Orbánék fizették 12 évig? Ismét kérdem, hol a hazugság?
"Ellenben Orbánék rezsiemelést és brutális megszorításokat csinálnak..."
Irreleváns dolgokkal terelsz. Nyugdíjról van szó.
Készülünk.
Azt hiszik megint be tudják csapni az embereket, mert 3 alkalommal már sikerült nekik.
Eddig szerencsére pont ellenkezőleg történt, az emberek egyre kevesebben hisznek nekik.
Nem vették el a lakossági díjszabást, te hazudsz.
Ott a hazugság kisbarátom, hogy úgy állítod be, mintha egy régóta meglévő juttatást vettek volna el, holott semmi ilyen nem történt. Mi több bevezették a nyugdíjprémium intézményét is.
Most is azt mondod, hogy Orbánék elvették a rezsicsökkentést? Orbánék elvették a lakossági áram és gáz díjszabást? Orbánék elinflálták a forintot és a 13. havi már el is szállt?
Ha igen, akkor nem szóltam.
Amúgy meg kicsit sem irreleváns, hogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!