Újhelyit Rogán utasítja EU-s népszavazásra? Vagy elment az esze, hogy ilyen ellenszélben akar szavazást úgy hogy kb 2 millió ember azt se tudja hogy az EU tagjai vagyunk? Csak azt hogy Brusszel a gonosz.
Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 00:14
1/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
#2 Én is, alig várom a sírást-rívást majd a sok csórótól XD
4/5 anonim válasza:
Nem az országgyűlés törvényalkotó tevékenységére vonatkozó népszavazás kellene, hanem egy konkrét, ügydöntő népszavazás. Szerintem ideje lenne.
Én nemmel szavaznék az EU ra.
Bár 1-3 éven belül szétesik úgyis.
5/5 Alex Fly válasza:
Nem. Minek? Az uniós tagságot a jelenlegi szabályok alapján nem lehet népszavazásra bocsátani; arról az Országgyűlés dönt (illetve jelenleg az, aki bármit képes velük megszavaztatni)...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!