Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki összefogásban...

Az ellenzéki összefogásban volt lehetőség, vagy kezdettől fogva nyilvánvaló volt, hogy nem fognak nyerni?

Figyelt kérdés
2022. aug. 16. 02:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%

4 voltam. És akkor mi lenne jó ? A Fidesz pont ezt csinalja. Ígér mindent, aztán ránk zúdítják a többszörös rosszat, mint ami szükséges lett volna, ha időben lépnek. Aztán meg kitalálnak valami magyarázatot, amit a 100 iq pont alattiak benyelnek, és kész a tipikus magyar társadalom :))

Az ellenzék legalább valós tenyeket állított fel. Nyilván nem jó , ha sporolni kell stb, annak senki se örül , de legalább nem hazudtak. Egy értelmes ember látja, mi előtt áll az egész világ, Magyarország pláne. Bocs, de nekem viaszt lett volna kedvem önteni a fülembe a Fidesz ígéretei alapján. Az ellenzék nem szivet melengető ígéreteket tett, elmondta a valóságot és a megoldást, nyilván nem örültem, de az közelebb volt a valósághoz, és végül mo javulását, vagy legalább stagnálását okozta volna. És lenyeltem volna, mert tudom, így legalább távolodunk a teljes csődtől . Persze aki otthon nézi a tv-t, és az a lényeg, hogy van ár befagyasztás, meg moratórium stb, az örül, mert azt hiszi, ez jó. Közben meg csak húzzuk magunkat egyre mélyebbre. Ha pár évig lenyeltuk volna a békát, és kikuraltuk volna magunkat , most kevésbé lennenk “szarban”, na meg adósságban. De sebaj, így az unokáink is fizethetik meg ezt a pár évet. Ha így folytatódik, akar az uk unokáink is, már ha itt akarnak maradni …

2022. aug. 16. 03:10
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát amit eddig írtunk, ennyi a dolog lényege. Az emberek arra szavaznak ami nekik közvetlen és lehetőleg most jó.

A pénztárca meg egy kifejezetten nagyon jó pont ehhez.

2022. aug. 16. 03:17
 13/24 anonim ***** válasza:
84%

Az ellenzék tele van népszerűtlen emberekkel, akiknek a “karrierje” hemzseg a botrányoktól. Sajnos egynémelyék már annyit ártott Magyarországnak hogy az emberek még a fideszt is sokkal elfogadhatóbbnak tartják.

Én személy szerint úgy gondolom hogy még így sem volt rossz az ellenzék esélye, a háború volt az ami ekkora vereséget hozott nekik végül. Emellett úgy gondolom hogyha nem MZP lett volna a jelölt még ennyi szavazatuk sem lett volna, szerintem Ő volt a maximum amire most az ellenzék képes volt, a többi jelölt már alapból is vállalhatatlan volt.

2022. aug. 16. 03:22
 14/24 anonim ***** válasza:
34%
Semmi esélyük nem lett volna semelyik min.elnök jelölttel. Talán Dobrevvel jobb eredményt értek volna el.
2022. aug. 16. 04:03
 15/24 anonim ***** válasza:
45%

Az ellenzéki vereséghez nagyban hozzájárult hogy MZP a választás előtti uccsó hónapban akkora hülyeségeket beszélt mint a ház.

De Jakabnak az ámokfutását se lehetett túl komolyan venni.

2022. aug. 16. 05:10
 16/24 anonim ***** válasza:
66%

11# Azért Karácsony hány ígéretét tartotta be mióta Budapest fő polgármesterévé választották? A bicikliutak kivételével kb alig, pedig ígért ingyen bérletet meg mindent.

Dobrevék EU-s minimálbért ígértek, ami talán a kampány legnagyobb parasztvakítása volt. Akinek több végzettsége van mondjuk 8 általánosnál az tudta hogy lehetetlen betartani. Hazudott mindkét oldal mint a vízfolyás, ahogy minden egyes választásnál teszik lel

2022. aug. 16. 05:19
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Inkàbb remèny volt benne, mint lehetôsèg. A szervezeti-mûködèsi ès vezetèsi-szakmai hàttèr hiànyossàgai hullottak vègül az ellenzèkre ès csaptàk ôket agyon. Sajnos. Pedig sok ügyes ember van ott, de amíg a lelkes amatôrök körèben az amatôrizmus faktora nagyobb a lelkesedèsnèl, annak kedvezôtlen eredmènyei lesznek, itt ez volt.
2022. aug. 16. 05:30
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
#10 És ők mégis hogy fognak adót visszatéríteni a kétharmados kormánypárt mellett?
2022. aug. 16. 06:05
 19/24 anonim ***** válasza:
81%

#16 Dobrev (illetve a DK) európai minimálbérét az, EU elfogadta már csak jelzem. Kötelező érvényű lesz Orbánékra is, a kérdés csak az, mikor.

Karácsonynak sokkal több kampány ígérete vált valóra, mint ami ezek szerint eljutott hozzád.

2022. aug. 16. 07:17
 20/24 anonim ***** válasza:
65%

Én hittem az ellenzék győzelmében, de nem bennük csalódtam, hanem az embeekben.

Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire ostoba birka népessége legyen egy országnak mint a magyar.

Az ellenzék (egyebek mellett) azt ígérte, hogy ha az állami egészségügy nem képes azonnali ellátást biztosítani a betegeknek, akkor az OEP által finanszírozottá teszi a magán ellátásokat.

A sok baromnak ez nem kellett már nem is emlékeznek rá.

Hát várjanak a sorukra, vagy fizessenek.

2022. aug. 16. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!