Az ellenzéki összefogásban volt lehetőség, vagy kezdettől fogva nyilvánvaló volt, hogy nem fognak nyerni?
4 voltam. És akkor mi lenne jó ? A Fidesz pont ezt csinalja. Ígér mindent, aztán ránk zúdítják a többszörös rosszat, mint ami szükséges lett volna, ha időben lépnek. Aztán meg kitalálnak valami magyarázatot, amit a 100 iq pont alattiak benyelnek, és kész a tipikus magyar társadalom :))
Az ellenzék legalább valós tenyeket állított fel. Nyilván nem jó , ha sporolni kell stb, annak senki se örül , de legalább nem hazudtak. Egy értelmes ember látja, mi előtt áll az egész világ, Magyarország pláne. Bocs, de nekem viaszt lett volna kedvem önteni a fülembe a Fidesz ígéretei alapján. Az ellenzék nem szivet melengető ígéreteket tett, elmondta a valóságot és a megoldást, nyilván nem örültem, de az közelebb volt a valósághoz, és végül mo javulását, vagy legalább stagnálását okozta volna. És lenyeltem volna, mert tudom, így legalább távolodunk a teljes csődtől . Persze aki otthon nézi a tv-t, és az a lényeg, hogy van ár befagyasztás, meg moratórium stb, az örül, mert azt hiszi, ez jó. Közben meg csak húzzuk magunkat egyre mélyebbre. Ha pár évig lenyeltuk volna a békát, és kikuraltuk volna magunkat , most kevésbé lennenk “szarban”, na meg adósságban. De sebaj, így az unokáink is fizethetik meg ezt a pár évet. Ha így folytatódik, akar az uk unokáink is, már ha itt akarnak maradni …
Hát amit eddig írtunk, ennyi a dolog lényege. Az emberek arra szavaznak ami nekik közvetlen és lehetőleg most jó.
A pénztárca meg egy kifejezetten nagyon jó pont ehhez.
Az ellenzék tele van népszerűtlen emberekkel, akiknek a “karrierje” hemzseg a botrányoktól. Sajnos egynémelyék már annyit ártott Magyarországnak hogy az emberek még a fideszt is sokkal elfogadhatóbbnak tartják.
Én személy szerint úgy gondolom hogy még így sem volt rossz az ellenzék esélye, a háború volt az ami ekkora vereséget hozott nekik végül. Emellett úgy gondolom hogyha nem MZP lett volna a jelölt még ennyi szavazatuk sem lett volna, szerintem Ő volt a maximum amire most az ellenzék képes volt, a többi jelölt már alapból is vállalhatatlan volt.
Az ellenzéki vereséghez nagyban hozzájárult hogy MZP a választás előtti uccsó hónapban akkora hülyeségeket beszélt mint a ház.
De Jakabnak az ámokfutását se lehetett túl komolyan venni.
11# Azért Karácsony hány ígéretét tartotta be mióta Budapest fő polgármesterévé választották? A bicikliutak kivételével kb alig, pedig ígért ingyen bérletet meg mindent.
Dobrevék EU-s minimálbért ígértek, ami talán a kampány legnagyobb parasztvakítása volt. Akinek több végzettsége van mondjuk 8 általánosnál az tudta hogy lehetetlen betartani. Hazudott mindkét oldal mint a vízfolyás, ahogy minden egyes választásnál teszik lel
#16 Dobrev (illetve a DK) európai minimálbérét az, EU elfogadta már csak jelzem. Kötelező érvényű lesz Orbánékra is, a kérdés csak az, mikor.
Karácsonynak sokkal több kampány ígérete vált valóra, mint ami ezek szerint eljutott hozzád.
Én hittem az ellenzék győzelmében, de nem bennük csalódtam, hanem az embeekben.
Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire ostoba birka népessége legyen egy országnak mint a magyar.
Az ellenzék (egyebek mellett) azt ígérte, hogy ha az állami egészségügy nem képes azonnali ellátást biztosítani a betegeknek, akkor az OEP által finanszírozottá teszi a magán ellátásokat.
A sok baromnak ez nem kellett már nem is emlékeznek rá.
Hát várjanak a sorukra, vagy fizessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!