Az ellenzéki összefogásban volt lehetőség, vagy kezdettől fogva nyilvánvaló volt, hogy nem fognak nyerni?
Volt bennük lehetőség és a választások előtti hetekben még úgy is názett ki, hogy akár valami szerencse miatt esélyük is lehet, de első perctől kezdve szedett-vedett sz@r kampányuk volt - meg az egész olyan amatőrnek tűnt a korábbi kampányokhoz képest.
Én ellenzékiként úgy gondoltma a választások előtt, hogy szoros meccsen fogy győzni a Fidesz és közelebb lesznek egy koalíciós kormányzáshoz, mint egy 2/3-hoz. Hát ez utóbbi nem jött be :D :D
4-es: Egy olyan alapvető dologra nem volt képes az ellenzék, hogy olyasmit ígérjenek amit esetleg akarnak az emberek... lehet nyomatni, hogy így EU, meg úgy EU, meg így fürödj kevesebbet, úgy ne egyél annyit stb, csak épp ez pont arra volt jó, hogy kevesebb szavazatuk legyen. nem vagyok oda a politikáért, de a politika mindig is arról szólt, hogy azt kell ígérni amit a többség akar, különben a kutya sem fog rád szavazni.
Ha egy párt ennyit nem képes felfogni, akkor nem tudom mit akarnak a politikában. Ráadásul már háromszor eljátszották ezt.
Kicsit sarkítva mondok egy vicces példát: Belengették volna, hogy májustól az utolsó utcaseprő is kap 400-at minimum és pont, még meg is nyerhették volna. Ennyi az egész titka.
Nem feltétlen a jelölt személyével van a baj, hanem azzal amit csinál vagy nem csinál. A választást most kb a 13 havi nyugdíj, a fiatalok adómentessége meg a rezsicsökkentés nyerte meg úgymond.
Jó bele lehet kötni ezekbe is, de ettől független közvetlen leghatásosabb megoldás. Ott írtam a 400k fizetést. Be lehet ígérni, meg is elhet adni, meleltte lehet mindennek elszállt volna az ára, mert ugye valahonnan fedezni kell a fizetést, de úgymond feledtette volna a dolgokat, hisz de jól hangzik, 400-at kapok.
Igen, pont ez benne a lényeg amit írsz, erre céloztam én is, hogy olyasmi kell úgymond ami kézzelfogható, érezhető és elérhető közelségbe van.
Beígérhetik, hogy 2050-re Belgium lesz itt is, de ezzel nem fognak nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!