Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki összefogásban...

Az ellenzéki összefogásban volt lehetőség, vagy kezdettől fogva nyilvánvaló volt, hogy nem fognak nyerni?

Figyelt kérdés
2022. aug. 16. 02:01
A kérdező szavazást indított:
Tudtam, hogy nem fognak nyerni. Én megjósoltam a vereségüket.
Hittem bennük, de csalódtam.
36 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
35%
Ott cseszték el, hogy MZP-t tették meg miniszterelnök-jelölnkek.
2022. aug. 16. 02:02
 2/24 anonim ***** válasza:
82%

Volt bennük lehetőség és a választások előtti hetekben még úgy is názett ki, hogy akár valami szerencse miatt esélyük is lehet, de első perctől kezdve szedett-vedett sz@r kampányuk volt - meg az egész olyan amatőrnek tűnt a korábbi kampányokhoz képest.

Én ellenzékiként úgy gondoltma a választások előtt, hogy szoros meccsen fogy győzni a Fidesz és közelebb lesznek egy koalíciós kormányzáshoz, mint egy 2/3-hoz. Hát ez utóbbi nem jött be :D :D

2022. aug. 16. 02:04
 3/24 anonim ***** válasza:
49%
Semmi esélyük sem volt. MZP a kanadai amis, Gyurcsány a részeg bohóc, és Dobrev a bolgár kommunista. Ugyan kérem...
2022. aug. 16. 02:08
 4/24 anonim ***** válasza:
59%
Én remeltem, de kb azzal telt a kampány, hogy védjék magukat a Fidesz kitalált fizetett kampányaitol, így megfeledkeztek a valós célokról. Ami eleve butaság volt, mert semmi real alapja. Azt se értem, mi ez a gyurcsanyozas, elég uncsi már :) Ok, hogy vele is össze fogtak, de sehol sincs már . Mellette meg volt meg több másik part vezető is, azokról miért nem volt plakát ? Azt senki se akarja kampányolni, hogy 12 éve Fidesz van, és csak egyre lejjebb csuszunk ? :D Ez miért nincs a plakatokon??? Vicc az egész. Egy ellenzék kellene, aki nem foglalkozik a Fidesz propagandával, ellenben jár vidékre és megmutatja ott is a realitást, megoldást ajánl, és nem kezd hadakozni, mint egy óvodás, mert így csak a narancs szintre süllyed le.
2022. aug. 16. 02:46
 5/24 anonim ***** válasza:
73%
Már ott eldőlt, hogy Gyurcsány a képben volt, nem értem meg, hogy sokan miért nem tudják ezt felfogni, hogy amíg benne van valamiben az garantáltan nem fog nyerni, bár már ott viccbe ment át a dolog, hogy legyen Dobrev, ja mégse túl közel van a tűzhöz, akkor jöjjön a Karácsony, de jajj mégsem jó, mondjuk úgy túlontúl báb, sebaj van egy MZP-nk... na MZP meg a kampányával a Fidesznek többet segített alapvetően, és ugye már nem volt más akire cseréljék.
2022. aug. 16. 02:50
 6/24 anonim ***** válasza:
72%
#5 Igazából a fideszesek egy hét alatt elkezdték terjeszteni, hogy MZP egy CIA ügynök, még Gyurcsány segítsége sem kellett hozzá. Szerintem ha Jézus Krisztus indulna Orbán ellen akkor is meg lenne a fideszesek részéről a magyarázat, hogy miért kommunista-lipsi-hazaáruló az új jelölt.
2022. aug. 16. 02:54
 7/24 anonim ***** válasza:
36%

4-es: Egy olyan alapvető dologra nem volt képes az ellenzék, hogy olyasmit ígérjenek amit esetleg akarnak az emberek... lehet nyomatni, hogy így EU, meg úgy EU, meg így fürödj kevesebbet, úgy ne egyél annyit stb, csak épp ez pont arra volt jó, hogy kevesebb szavazatuk legyen. nem vagyok oda a politikáért, de a politika mindig is arról szólt, hogy azt kell ígérni amit a többség akar, különben a kutya sem fog rád szavazni.

Ha egy párt ennyit nem képes felfogni, akkor nem tudom mit akarnak a politikában. Ráadásul már háromszor eljátszották ezt.

Kicsit sarkítva mondok egy vicces példát: Belengették volna, hogy májustól az utolsó utcaseprő is kap 400-at minimum és pont, még meg is nyerhették volna. Ennyi az egész titka.

2022. aug. 16. 02:55
 8/24 anonim ***** válasza:
83%

Nem feltétlen a jelölt személyével van a baj, hanem azzal amit csinál vagy nem csinál. A választást most kb a 13 havi nyugdíj, a fiatalok adómentessége meg a rezsicsökkentés nyerte meg úgymond.

Jó bele lehet kötni ezekbe is, de ettől független közvetlen leghatásosabb megoldás. Ott írtam a 400k fizetést. Be lehet ígérni, meg is elhet adni, meleltte lehet mindennek elszállt volna az ára, mert ugye valahonnan fedezni kell a fizetést, de úgymond feledtette volna a dolgokat, hisz de jól hangzik, 400-at kapok.

2022. aug. 16. 02:58
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
#8 De akkor megint ott tartunk, hogy az egyik oldalon ott van a Fidesz tényleges osztogatása, a másikon meg az ellenzék ígéretei, ami vagy bejön, vagy nem. A 13. havi nyugdíj ott van a kezemben, az ellenzék ígéretét meg nem tudom elkölteni a boltban. Szerintem túlmisztifikálják az emberek a magyar választópolgárok egyszerűségét.
2022. aug. 16. 03:01
 10/24 anonim ***** válasza:
23%

Igen, pont ez benne a lényeg amit írsz, erre céloztam én is, hogy olyasmi kell úgymond ami kézzelfogható, érezhető és elérhető közelségbe van.

Beígérhetik, hogy 2050-re Belgium lesz itt is, de ezzel nem fognak nyerni.

2022. aug. 16. 03:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!