Figyelj ide 9. Gyurcsány leszerepelt, hiába szépítik ezt néhány pártolója. Úgy ki kellett volna dobni a pártból az őszödi beszéd után, hogy a lába ne érné a földet. A jelenléte a pártban sok szavazót elmart, ezért is vált ki az MSZP-ből a DK. AZ MSZP-nek lenen sikere, de amíg együtt van az Összefogásban velük, nem lesz.
2022. aug. 15. 00:25
12/20 anonim válasza:
Van itt egy figura, aki időnként beírja, hogy "Klárika mindenkit el fog számoltatni." Na ő.😅
2022. aug. 15. 03:22
13/20 anonim válasza:
A csicskalángos napi szinten szimpatizálhatna vele.
2022. aug. 15. 05:28
14/20 anonim válasza:
2008-ig értettem Gyurcsányt, olvastam a könyvét és alapvetően támogattam azt a fajta félig nyugat, félig nem elvi politikát amit ő álmodott erre az országra. Az egy járható út lett volna.
Bevallom, 2008 óta nem értem, kedvelni, nem kedvelni, nem feltétlen a kérdés, a kérdés az, hogy ő miért nem érzi a saját felelőségét az ország helyzetében?
2022. aug. 15. 05:50
15/20 anonim válasza:
Ha a magyar nép európai szintre lenne emelve gazdaságilag és mentálisan egyaránt, nem Balkáni szinten tartva, talán jobban elfogadná. Az átlagmagyarnak túl modern meg túl nyugati, nekünk csak a keleti diktatúrákra hajazó politika kell. Az meg már mindegy, hogy jobb vagy baloldalról jön.
Amúgy nekem jó lenne ha olyan ország lennénk amiben ő hisz, de én nem is vagyok átlagmagyar, sőt! Nem tartom magyarnak magam, mert a magyar az a 3 millió aki megszavazta "őket".
2022. aug. 15. 07:18
16/20 anonim válasza:
Csípom őtet.
2022. aug. 15. 08:03
17/20 anonim válasza:
Hát én nem csípom. Olyan gizda.
2022. aug. 15. 09:06
18/20 anonim válasza:
Én nem szimpatizálok vele. Szerintem már rég el kellett volna fogadnia, hogy megbukott (jogosan vagy nem, az más kérdés), és le kellett volna volnulnia a porondról. Persze ez sem neki, sem Orbánnak nem érdeke, szóval nem csoda, hogy még mindig ott van.
2022. aug. 15. 10:23
19/20 anonim válasza:
#14 ez volt itt a legértemesebb válasz a kérdésre.
2022. aug. 15. 19:18
20/20 anonim válasza:
A hobbiszakács
meg a humorista énjét bírom. A politikust valamelyik “kényelmes” orosz börtönbe küldeném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!