Ki szimpatizál közületek Gyurcsány Ferenccel?
Figyelt kérdés
2022. aug. 14. 23:10
3/20 anonim válasza:
Én.
Az egyetlen baloldali politikus aki kiáll az elvei mellett.
Az összes többi, Volner párt, Jobbik, Mi Hazánk csak egy bohóc tagozat 🤣
4/20 anonim válasza:
Az biztos nem aki tud írni/olvasni.
5/20 anonim válasza:
Mindig is rá szavaztam, az előválasztáson meg Dobrev Klárára. Nem ő lett a jelölt, meg is lett az eredménye.
6/20 anonim válasza:
A másik kedvenc politikusom Orbán Viktor mellett. Már nagyon várom, hogy végre közös kormányt alakítsanak, egyesítsék erejüket és leszámoljanak a korrupt politikusokkal, bölcsen terelve fejlődő pályára Magyarországot.
7/20 anonim válasza:
Opra Winfri ès a liberális elit.
8/20 anonim válasza:
Akik szeretik a böszmeségeket és a hazudozást.
9/20 anonim válasza:
Nem vagyok gyurcsányista, mások a politikai nézeteim. Ennyi. De a 16 éve gyurcsányozó jobboldali idiótákból, meg az azon versengő bal- meg semmilyen oldali idióta képződményekből, amik semmi, de semmi másról nem szólnak 2006 óta (és újfent), minthogy versenyben fitogtassák a Gyurcsánytól való távolságukat, mindennél jobban elegem van már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!