Debreceniek, mi a véleményetek az oda települő óriás kínai akkumulátorgyárról?
Figyelt kérdés
2022. aug. 14. 12:33
11/14 anonim válasza:
Mennek fel a lakás és az albérleti árak mint a veszedelem.
Én örülök neki, mert vannak lakásaim.
A drágaság szelektál, a naplopók menekülnek a városból, mert jó pénzt kapnak a lakásukért, és abból bárhol tudnak vidéken könnyen lakást venni!
12/14 anonim válasza:
Debreceniként én, és a rokonaim, barátaim nagy része, nagyon nem örülünk neki. Alig van már víz, a környező tavak mind kiszáradtak, a gyönyörű Nagyerdőnket is állandóan nyírbálják, leköveznek mindent. Ez a polgármester nem debreceni születésű, fogalma sincs, milyen gyönyörű, élhető város VOLT anno Debrecen. Amit mondanak neki Orbánék, meg Kósa, vakon követi. A DEbrecenieket nem veszi emberszámba. Itt soha nem kérdezik meg a lakosságot, itt csak bejelentések vannak. Sokszor az sem, csak kész tények elé állítva a lakosság. Az is a baj, hogy Debrecenben egyre több a falvakból betelepülő, ők meg tátott szájjal csodálják, milyen tökéletes itt minden. Ja, biztos is, egy 300 fős ki faluhoz képest....
13/14 anonim válasza:
Hülyék ezek a kínaiak?
Egy ilyen "lepusztult" városba ilyen tőkét beleinvesztálni?:)))
Igen, mert minden adott a fejlesztéshez.
A Civaqua programot léptékében növelni kell, és mire a CATL elkészül, kész lesz a giga napelem-park is. Most a repülőteret is át kell tervezni, mert az új is kevésnek bizonyulhat.
Az új debreceni szuperkórház is szabad utat kapott:
14/14 anonim válasza:
Engem nyugodtan lepontozhattok, de tényleg ennyire hisztek a mesékben? A Nagyállomás szuper új "terve" már 20 éve terv, évente bemutatják, mégsem történt semmi. A szuper új kórház? Van nekünk "szuper" klinikánk, remek helyen erdőben, fákkal tele, 50 éve nem tudják felújítani. Gondolom, azért kell új, szuper, mert valaki kinézte a mostani klinikát magának... majd lebontják, lesz helyette szálloda.. Aztán meg ki fog rendelni az új szuper kórházban, ha most sincs elég orvos, meg ápoló? A civaqua program? No az még igazán vicces. Évtizedek óta terv, azóta minden tó kiszáradt, már a Vekeri is, amely tavalyig még tartotta magát valamennyire. Debrecennek nincs vize, de egy ilyen vízigényes gyárat akarnak idehozni? A remek termőföldeket eladták, a várost és környékét tönkretették. Hagyjuk már! Ennek a városvezetésnek még egyetlen jó döntése nem volt. Átvettek egy virágos, parkos, fás, füves élhető várost, és kőrengeteget csináltak belőle. Még a közlekedést sem tudják megoldani, egy zöldhullám összehozása is megoldhatatlan feladat számukra. A Nagyerdőből egyre nagyobb területeket beépítenek, aztán csodálkoznak, hogy a vaddisznók bejönnek a városba. Debrecen egy katasztrófa! Szerencsére én már nem érem meg (remélem) a végső tönkretételét, viszont a gyerekeinket, unokáinkat, akiknek elveszik a jövőjüket, no, őket nagyon sajnálom! Én lennék a legboldogabb, ha legalább most az egyszer nem jönnének be a megérzéseim, de sajnos, eddig még mindig bejöttek. Majd 10-15 év múlva nézzétek vissza ezt a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!