Mi kellene ahhoz hogy Magyarországon elfogadják a melegeket, tehát ha egy gyereknek két apukája lenne vagy bevállalná, hogy meleg középiskolában, akkor nem a csúfolódás középpontjában taláná magát?
Figyelt kérdés
LMBTQ propaganda erősítése, iskolában érzékenyítés, mi lehetne a megoldás arra hogy elfogadják jobban a melegeket?2022. aug. 14. 10:39
41/47 anonim válasza:
A jobberek szarnak arra, hogy valaki szeretne szeretetben felnevelni egy gyereket, ezt ismerjük. A gúnynevek használatával pedig igazolhatod, hogy egy paraszt vagy :D
43/47 anonim válasza:
"A jobberek szarnak arra, hogy valaki szeretne szeretetben felnevelni egy gyereket, ezt ismerjük."
ÉN ÉN ÉN
44/47 anonim válasza:
#41 Meg is tehetik, akiknek természetes úton adódott a gyerek.Akinek meg nem, az fogadjon örökbe, értem ezt a heteroszexuális párokra.
45/47 anonim válasza:
Érdekes, hogy mindig az állatvilágból hoznak fel példákat a deviancia elfogadása érdekében, értem én,hogy az állatvilágban is vannak "melegek" de ott olyan is van,hogy egyik állat megeszi a másik kicsinyét, akkor ez is normális?
46/47 anonim válasza:
"de ott olyan is van,hogy egyik állat megeszi a másik kicsinyét, akkor ez is normális?"
a drag queen show gyerekeknek az valami ilyesmi
47/47 anonim válasza:
Megfelelő tájékoztatás, józan ész, elfogadás képessége.
De a "mi magyarok" már akkor is utálja a másikat, ha kicsit másképp öltözik mint saját maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!