Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi kellene ahhoz hogy Magyaror...

Mi kellene ahhoz hogy Magyarországon elfogadják a melegeket, tehát ha egy gyereknek két apukája lenne vagy bevállalná, hogy meleg középiskolában, akkor nem a csúfolódás középpontjában taláná magát?

Figyelt kérdés
LMBTQ propaganda erősítése, iskolában érzékenyítés, mi lehetne a megoldás arra hogy elfogadják jobban a melegeket?
2022. aug. 14. 10:39
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
53%
A jobberek szarnak arra, hogy valaki szeretne szeretetben felnevelni egy gyereket, ezt ismerjük. A gúnynevek használatával pedig igazolhatod, hogy egy paraszt vagy :D
2022. aug. 14. 13:08
 42/47 anonim ***** válasza:
#38 Ez a nem igaz.
2022. aug. 14. 13:10
 43/47 anonim ***** válasza:
40%

"A jobberek szarnak arra, hogy valaki szeretne szeretetben felnevelni egy gyereket, ezt ismerjük."

ÉN ÉN ÉN

2022. aug. 14. 13:12
 44/47 anonim ***** válasza:
22%
#41 Meg is tehetik, akiknek természetes úton adódott a gyerek.Akinek meg nem, az fogadjon örökbe, értem ezt a heteroszexuális párokra.
2022. aug. 14. 13:13
 45/47 anonim ***** válasza:
49%
Érdekes, hogy mindig az állatvilágból hoznak fel példákat a deviancia elfogadása érdekében, értem én,hogy az állatvilágban is vannak "melegek" de ott olyan is van,hogy egyik állat megeszi a másik kicsinyét, akkor ez is normális?
2022. aug. 14. 16:52
 46/47 anonim ***** válasza:
43%

"de ott olyan is van,hogy egyik állat megeszi a másik kicsinyét, akkor ez is normális?"

a drag queen show gyerekeknek az valami ilyesmi

2022. aug. 14. 17:34
 47/47 anonim ***** válasza:
30%

Megfelelő tájékoztatás, józan ész, elfogadás képessége.

De a "mi magyarok" már akkor is utálja a másikat, ha kicsit másképp öltözik mint saját maga.

2023. jan. 26. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!