Fideszesek! Politikai, gazdasági szempontból, mit ártott nektek az LMBTQ?
Tapasztalat?! Tapasztaltad, hogy melegek? Azt mégis hogyan? 🤣
Ki az a belső informátor, aki szerint homokosak, és kik homokosak egészen pontosan?
Minden kérdésedre választ kaptál. Nyugi. Éld az életed. A világon annyi szebb dolog van, mint homoszexuális politikusokról beszélni...
Most őszintén, ha igaz amit írtam, befolyásol téged bármiben? Innentől nem szavaznál rájuk? Ha de, rájuk szavaznál, nem mindegy?
Dehogy kaptam! Ez a tapasztalatos dolog nem hagy nyugodni, hogy lehet tapasztalatból tudni, hogy kik a meleg poltikusok? :D
Belső (vagyis kamu) infóra hivatkozni meg bárki tud: én például belső infóból tudom, hogy Gyurcsány veri a feleségét. Ez sem lesz igaz.
Nem rég meg se meleg, se fideszes nem voltál, ezért nem tudtad ki homokos.
De egy hét alatt már meleg lettél, hisz tapasztalatból tudod, ki bzi. És mellé még fideszes is, hisz fideszes belső infókból "tudsz" dolgokat. :D
"Belső (vagyis kamu) infóra hivatkozni meg bárki tud: én például belső infóból tudom, hogy Gyurcsány veri a feleségét. Ez sem lesz igaz."
ott inkább a dobrev veri a gyurcsányt, amekkora böhöm nagy tohonya az a nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!