Sic Semper Tyrannis kérdése:
Fideszesek! Politikai, gazdasági szempontból, mit ártott nektek az LMBTQ?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem! Miért kell ennyire küzdeni ellenük? Milyen gazdasági kárt okoznak/okoztak az országnak, amiért ennyire ellene vagytok? Megértem azt, ha valaki az ideológiával nem ért egyet, még azt is, ha egyesek undorodnak tőle, de hogyan lett ez olyan szinten belekeverve a politikai kérdésekbe és döntésekbe, hogy több millió plakátot kellett legyártani a szavazások előtt? Miért lett politikai kérdés a szexuális irányultság?2022. aug. 14. 08:33
1/87 anonim válasza:
Nem a Fidesz tette politikai kérdéssé.
2/87 anonim válasza:
Mert az lmbtq támad. Minden filmben benne vannak, reklámokban, előjogokat követelnek, kitüntetéseket várnak el.
3/87 anonim válasza:
Nem a Fidesz kezdte.Ez csak ellenreakció, válasz.
4/87 anonim válasza:
Én nem vagyok fideszes, de utálom a buzzancsokat. Én homofób vagyok, a börtönt is azért utálom, mert ott is vannak bu.zi, kigyúrt cigányok. Undorító mikor férfiak egymást kényeztetik, dugják, szopatják.
5/87 anonim válasza:
4#
Szintén homofóbként mondom, hogy szerintem önmagában a börtönmelegség még tolerálható.
6/87 anonim válasza:
Én csak a szép, lezbikus csajokat tolerálom, mert, ha ők nyalják, falják egymást, az még aranyos, meg izgató is számomra. De az egymással szexelő férfiakat vagy kasztrálni, vagy megölni kéne, mert undorítóak.
7/87 A kérdező kommentje:
#1: akkor ki? :D
#2: annyit szeretnének, hogy emberként kezeljék őket. Sajnos némilég "túltolják" mostanában, de az egész mozgalom nem arról szól, hogy csak ők legyenek a porondon, hanem szeretnék megmutatni, hogy a szexuális irányultságon túltekintve, ők is ugyanolyan emberek mint te, én, meg az Irén.
#3: mire?
#4: ezt totál megértem, én sem szeretnék erőszakból "meleggé válni", de ez egy totál más kérdés.
#5: szóval kipróbálnád, te kis huncut. :D
2022. aug. 14. 08:53
8/87 anonim válasza:
Egy faroknak nem a fenékben, hanem a punciban van a helye.
9/87 A kérdező kommentje:
Még mindig várom, hogy a gazdaságban mi szerepet töltenek be azon kívül, hogy ugyanolyan adófizető állampolgárok, mint a szomszéd Julcsi... Írtam is, hogy nem a szexuális irányultságok mellett/ellen kéne érvelni, hanem gazdasági szempontok alapján.
2022. aug. 14. 08:55
10/87 anonim válasza:
Ott rombolnak, ahol tudnak. Az Alföldi mindent megtett azért, hogy tönkre tegye a Nemzeti Színház jóhírét, amíg ott volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!