Igaz lehet az hogy ősztől olyan pedagógus hiány lesz, hogy digitális oktatás lesz emiatt?
Figyelt kérdés
Testvérem egy középiskolában magyartanár és azt mondja hogy aggasztó a hiány, mert egyszerűen elmennek a tanárok, mert nem lehet megélni ennyi fizetésből ilyen árak mellett2022. aug. 13. 20:19
1/24 anonim válasza:
Emiatt, vagy más miatt, bármi előfordulhat... De hiszen volt már ilyen... Nem jó, persze, de ha más nem lesz, kényszermegoldásnak jó lehet megint akár a tanárhiány, akár az energiahiány miatt...
2/24 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a gázár miatt lesz online oktatás.
Felsőoktatásban legalábbis.
4/24 anonim válasza:
Igen,télen pedig a fűtés miatt.
5/24 anonim válasza:
"Én úgy tudom, hogy a gázár miatt lesz online oktatás."
Honnan tudnád már, mikor még senki se tud semmit?...
6/24 A kérdező kommentje:
Akkor hála a kormány gazdaságpolitikájának, mert a bérekért főleg az állami alkalmazott bérekért százszázalékosan a kormány tehet, megint otthon lehetünk szenvedve a gyerekekkel... Köszönjük .... Kinek mit intézett a kormányunk
2022. aug. 13. 20:28
7/24 anonim válasza:
5/5 Hallgassál híreket és te is tudsz róla.
8/24 anonim válasza:
Máris készpénznek veszed, mert egy no name kommentelő azt írta, hogy ő tudja? :DDDDD
9/24 anonim válasza:
"Hallgassál híreket és te is tudsz róla."
Miért? Melyik hírportál lát a jövőbe?
10/24 anonim válasza:
Nekem meg valaki ma azt mondta,hogy az iskolak oktoberbe a magas energiaàrak miatt àllnak àt az online oktatàsra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!