Miért nem akar a pedagógusok nagy része jövő héttől rendes oktatást?
Figyelt kérdés
Mire fel kapják meg akkor a fizetésük 100%-át? Sok tanító úgy van, hogy gyorsan feladja a feladatokat aznapra és utána csinálja a maga dolgát. A digitális oktatás nem ez, hanem az, amikor mindenki kamerával be van jelentkezve és rendesen tartva van az óra. Sok helyen ez nem így működik...2021. ápr. 14. 09:53
3/23 anonim válasza:
Hány tanárokat becsmérlő "kérdés" várható még a mai nap folyamán a magyar politika kategóriában?
5/23 anonim válasza:
gyárba is járnak munkások dolgozni mi van benne?
7/23 anonim válasza:
Majd a munkaltatojuk rendet tesz a kis buksijukban! :)))
8/23 anonim válasza:
3. Ez az.Én mikor iskolába jártam a tanárokat tisztelte mindenki.Ha kaptam is pofont, otthon elmondtam még meg is dícsérték a tanárt,hogy biztos igaza volt.Fel sem merült ,hogy a tanár hibázott.
9/23 anonim válasza:
@8 Ez is egy baromság, a gyermekbántalmazásnak a világon semmi köze a pedagógiához, nincs olyan tanulmány az elmúlt pár évtizedből, ami igazolná, hogy van értelme gyerekeket verni.
De az is hülyeség, hogy a tanárok nem dolgoznak. Tanítottam öt évig, de egyszerűen nem bírtam tovább anyagilag. Mesterdiplomás emberként nettó 150-et keresni egy rossz vicc, aki meg azt hiszi, hogy a szünetekben valóban nem kell dolgozni, az életében nem látott még közelről normálisan dolgozó pedagógust.
10/23 anonim válasza:
8.vagyok. Emlékszem még általános iskola alsóban volt,hogy órán fájt a fogam.Mondtam a tanárnak.Odajött, kaptam a gyűrűsujjával olyan pofont,hogy a mai napig érzem az arcomon ha rágondolok.Pedig tényleg fájt.Természetesen nem engedtek haza.De hát az egy más világ volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!