Nem, mi "nácik" vagyunk.A Mi Hazánkosokra ezt mondják.
2022. aug. 12. 12:29
2/12 anonim válasza:
Nem.
Az a balliberális, aki a "demokratikus" összefosásra szavazott.
2022. aug. 12. 12:30
3/12 anonim válasza:
Megosztják az embereket, és akik nagy politikai szakértőnek gondolja magát, azok büszkén ballibsizhetnek. Közben viszont a liberalizmus mint jobboldali eszme nem fér meg túlzottan jól a baloldaliság mellett. Tehát a balliberálisok száma valójában a béka feneke alatt van. Viszont ezzel a Fideszes politikusok is tisztában vannak, és azzal is, hogy az átlag szavazó nincsen.
4/12 anonim válasza:
Ha a Mi Hazánkra szavaztál, akkor hibbant vagy, nem libbant. :D
5/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor Magyarországon 3 féle ember van:
Magyar (Tehát Fideszes)
Balliberális
Náci
6/12 anonim válasza:
#5 Igen.
2022. aug. 12. 12:32
7/12 anonim válasza:
Nekem a politikai nézetem baloldal felé hajlik - a társadalmi egyenlőségre, a jobboldali autokráciát - új nemesség kiépítését nem támogatom, és a liberális demokráciát támogatom.
Fideᛋᛋ szerint "libbant" vagyok, de inkább mint jobbágy. 😅
2022. aug. 12. 12:33
8/12 anonim válasza:
3.
A liberalizmus baloldali eszme.
A SZU is pénzelt liberális célokat világszerte.
A blm, lmbt is liberális szülemények.
2022. aug. 12. 12:34
9/12 anonim válasza:
Az hogy a fidesz a jobboldal az ellenzék meg a baloldal, hát valamennyire azért igaz de inkább a fidesz lebutított narratívája hogy a saját táborát növelje, hisz az országban nagyon népszerűtlen napjainkban a baloldal.
2022. aug. 12. 12:35
10/12 anonim válasza:
A liberalizmus a szabadelvűséget jelenti, eléggé távol áll a baloldaltól. A baloldal a nép nevében korlátoz, a jobboldal pedig az előjogok szerint.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!