Kormánypártiak! Van közületek olyan, aki MZP-re szavazott volna, ha nem csatlakozott volna a balliberális összekényszerülésbe?
Figyelt kérdés
Így, hogy szakított a balosokkal, lehet még jövője a politikában?
Megfordulna a fejetekben az a gondolat, hogy esetleg rá szavaztok, amennyiben nem követi el újra ezeket a böszmeségeket. Szerintem így, hogy már nincs rajta Gyurcsányék nyomása, még lehet belőle valami. Én még nem temettem el.
2022. jún. 17. 20:10
1/8 anonim válasza:
Haboruba kuldene a magyarokat, elvenne a rezsi csokkentest, atalakitana a gyerekek nemet. Plusz100szazalek gyurcsany
2/8 anonim válasza:
A #1 a példája annak, hogy a Fideszesek száz százalékban ekhiszik Fidesz-média agymenéseit. Így valószínűleg meg sem fordult ilyesmi a fejükben, mert valamit igyis-úgyis talált/kreált volna róla a Fidesz.
3/8 anonim válasza:
Nem. Nekem nem szimpatikus, az hogy a cigányokat akarja segíteni és, hogy nem tartja jónak a családi adókedvezményt. Ezen már túl vagyunk, rengeteg mindent tettünk a cigányok felzárkóztatásáért, de nem ment! Nem szeretném, ha elvennék a dolgozó családos emberektől a pénzt és segélyként a kisebbségnek adnák. A másik, hogy a rezsicsökkentéses ötlete is marhaság, nem lehet minden házat korszerűsíteni… Volt még több dolog a programjában, amik nekem nem tetszenek, ezért nem szavaznék rá, akármilyen színekben indul.
4/8 anonim válasza:
Kérdező
Még az ellenzékiek is rájőttek egy idő után hogy MZP nem normális, csak nem volt más választásuk, már ő volt a jelölt, vele kellett kampányolni. A kormánypártiak már az elején látták.
Mégis mi oka lett volna rá szavazni bárkinek? Ha nem áll be az összefogásba akkor senki nem ismerte volna és semmi esélye. Pártja sem volt.
5/8 anonim válasza:
Nem, már Gyurcsányra is inkább szavaznék, mint őrá, még Gyurcsány sem beszél annyira össze-vissza, legalább rutinos róka.
6/8 anonim válasza:
Talán, bár akkor remélem, hogy nem az utolsó fél évben tűnik fel a palettán.
7/8 anonim válasza:
Nem ez volt MZP-vel a legnagyobb baj. Én amikor először hallottam hatalmas brmságokat beszélni, azt hittem h 1 troll, akit nagyvezérünk bérelt fel. A sokadik ilyen beszédénél már nem hittem ezt, hanem biztosan tudtam. :D
8/8 anonim válasza:
#7 Valljuk be, jó befektetés volt! Gyurcsánynál csak MZP tudott több szavazót szerezni a fidesznek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!