Közvélemény kutatás: most, hogy káosz van az országban, ki kire szavazna? Változott-e a véleményetek április óta?
Sajnos 8-assal kell egyetértenem.
Ugyanúgy nincs jó lehetőség, mint ahogy tavasszal sem volt.
Én azt mondanám, ha már ilyen mélyre ásták magukat a kakiba, akkor maradjanak is ott, amíg ki nem jön az ország belőle. Vagyis a Fideszre.
Ha ui. most az ellenzék hatalomra kerülne, a még évekig tartó szükséges és elkerülhetetlen megszorítások miatt teljesen lejáratódnának, és utána a Fidesz újabb évtizedekre térne vissza "na ugye, nélkülünk semmi sem működik" szövegével. Ez lenne a legigazságtalanabb, amit történhetne.
Egy kis "agymenés":
Érdekesnek találom hogy egy ilyen kérdésen senki nem gondolkodik el, erkölcsi szempontból. Úgy tűnik hogy már alig van ember, aki nem a pillanatnak él, és van énképe, és elvei.
Nekem elképzelhetetlen lenne, hogy érdekből a fideszre szavazzak.
Persze lenne az a pénz, de attól még balos maradnék.
#15-nek:
Én a kérdésről beszéltem.
Amiről én beszélek, annak semmi köze a pártálláshoz.
"Nekem elképzelhetetlen lenne, hogy érdekből a fideszre szavazzak."
A múltkor mondtad, hogy a Fideszre szavaztál, mert tudtad, hogy a válság miatt a szar rájuk omlik.
#4-nek:
Ha ezek nem tetszenek, akkor valójában neked maga a fidesz nem tetszik.
Az EU-val nem fognak megegyezni, mert az EU ügyészségbe való belépésünk a végüket jelentené minden szempontból.
Ki fognak lépni. Legalábbis meg fogják próbálni.
#18-nak:
Most megfogtál!
Talán azzal tudnám magyarázni hogy azt azért tettem, mert szerintem a sírukat ástam vele.
Remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!