Most akkor az Európa szintű aszály is Orbán miatt van?
Minden cikk így jön le az ellenzéki oldalakon: a műhold képekről is látszik az aszály Magyarországon. (HVG, Portfolio, 444, Telex, stb)
Alatta meg megy a hőbörgés.
Mi az igazság?
Algyő ha így megfelelő a válasz:)))
Na most akkor megnyugodtál?
Amikor a 19. sorszámú fidesz párttagkönyv tulajdonosa (Illés Zoltán) azt mondja, hogy itt szabadrablás van, akkor szerintem fogadjuk el hogy tudja mit beszél.
Amikor egy Ángyán József egyetemi tanárként azt mondja, hogy az állami földprivatizáció intézményesített földrablás, ahol csakis a földeknek a megfelelő emberek számára való átjátszása volt a motiváció és senkit nem érdekelt, hogy mit és hogyan fognak termelni, akkor az egészet főnöklő Orbánt had tekintsük már minimum hibásnak.
11-re:
Hát kicsit messze esik Győrtől és a Kisalföldtől.
Az átment, hogy én melyik vidékről írtam?
A titkos HAARP rendszerek miatt van! 2008- válság, klíma válság, illegális migráció, kovid lezárások, proxy háború ukrajnában, a nyomán kialakult energiahordozó válság, visszafelé elsülő szankciók. Szerintem belleillik a sorba a mesterségesen eőidézett aszály is. Az EU-t most eltiporják.
Csupa jó dolog történik velünk, az utóbbi 10 évben😃.
Egyértelműjen tyúúúúúúúúcccsssááááááányiii a hibás! Meg a szerencsétlen baráttya kaligeli!!!!
Tarlós idején nem volt aszáj!
"Az, hogy mi 12 évig hülyeségekbe öntöttük a betont és most itt állunk letolt gatyával az viszont miatta van.."
Már megint a demagógia.
A 35 milliárdos stadionból lehetett volna:
- nyugdíjak duplázása
- tanár, rendőr, tűzoltó, ápoló fizetését a duplájára
- minden házat leszigetelni, új fűtésrendszer
- országos szintű öntözőrendszer
- eü rendbetétele
Meg még sorolhatnám a többi baromságot.
Nem erősségetek a matek.
"Már megint a demagógia."
Egyáltalán nem.
"- nyugdíjak duplázása
- tanár, rendőr, tűzoltó, ápoló fizetését a duplájára"
<< ez a demagógia. Arra kellett volna törekedni, hogy ne összeszerelőüzemet csináljunk az országból hanem magasabb hozzáadott értéket előállító iparunk legyen és akkor a plusz bevételből ezeket lehetett volna.
"- minden házat leszigetelni, új fűtésrendszer"
Ez sem. Ajánlom figyelmedbe:
Látod erre pl lett volna forrás, de elvertük másra..
"- országos szintű öntözőrendszer"
Na erre viszont kellett volna költeni. Lehet demagógnak tűnik, de ugyanazok az emberek ugyanúgy tudták volna vasalni és önteni a betont egy duzzasztónál, mint a stabion alapozásánál. A Duna lassan már nem hajózható, a vízállás alacsony, Pakson már hűtővíz problémák vannak és a folyók alacsony vízállása miatt a talajvíz szintje is alacsonyabb. Na ez mind égetőbb lett volna, mint sportlétesítményekre eltapsolni nem 35 hanem majdnem 2500 milliárdot.
Csak halkan jegyzem meg 2018-ban jártunk 1500 milliárdnál:
Minek nagyobb a prioritása? Az EÜnek és a vízgazdálkodásnak vagy a sportnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!