Fidesz szavazók: miért szavaztatok a Fideszre?
Ezek közül többre is, egyet nem helyes megjelölni ilyenkor, tehát inkább leírom: az elmúlt 12 évben jelentős mértékben nőtt az életszínvonalam, a családé is, kollégáké is. Bárki mondhatja, hogy nem, ezt én/ mi éreztem.
Orbán Viktor tapasztalt, jó politikus, a gondolataival, intézkedéseivel nagyrészt egyetértek.
A Fidesz védi a nemzeti érdekeinket, ami nagy dolog a mai világban.
Megéltem 2002-2010 ez, most nem részletezem, de soha többé nem akarok olyat még egyszer.
A Fidesz migráció ellenes politikája, adópolitikája, családtámogatási és otthonteremtési támogatási rendszere szimpatikus.
Végezetül, az ellenzék az ország ellenzéke, nem a kormányé, ez pedig eleve kizárja, hogy rájuk szavazzak.
"A Fidesz védi a nemzeti érdekeinket"
Ezt miből gondolod?
14# és te miből gondolod, hogy nem?? Na puff!
Amúgy pedig abból gondolom, hogy elrettentő példának ott volt a pár szoci - SZDSZ kormány, akik a globális tőke kiszolgálójaként minden szemrebbenés nélkül kicsontozták a magyar embereket és a magyar gazdaságot...
Ha elviszem Katikát az oviba, akkor azt akarom, hogy ne legyen belőle Pistike a nap végére.
Ha nem a FIDESZ-re szavaztam volna akkor minden nap aggódhatnék.
@16
A fidesz is szolgál jó elrettentő példával, multiparadicsomot fabrikált az országból szalagdroidokkal, mellé ugyanúgy kicsontozza az országot, elinflálja a forintot, stb..
@17 --> @5
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!