BÖRTÖNT érdemelnének azok a szavazok, akik a jelenlegi kormányt hatalomba szavazták ?
53-as,ezzel a hozzászólással tiétek az erkölcsi fölény, emelem kalapom😂
50#
#51:
Figyelj srác! A DéKá képviselői is, aktivistái is, és szimpatizánsai is a választások előtt fergeteges kormányváltásról, hatalomátvételről, elszámoltatástól beszéltek, ehhez képest az elmúlt 32 év legcsúfosabb vereségét szenvedte az ellenzék. Szóval ennyit arról hogy ők mit mondanak, ezek után szerintem nem én égetem magam.😂😂😂😂😂 MZP mellé nem voltatok képesek odaállni a választás éjszakáján, sunyi patkány módon a föld alá bújtatok szégyenetekben.
#56:
Hol írtam én olyat báttya, hogy Fidesz szimpatizáns lennék? Ne keresd, megmondom: sehol. Ettől még egy töketlen, életképtelen bagázsnak tartom az egész ellenzéki összefogdosást. Gyurcsány már egyszer bebizonyította, milyen remekül tudja a csőd szélére vinni az országot, isten ments, hogy a DK bármire is készüljön!
És hidd el, hogy rengeteg ember nem azért szavazott a Fideszre, mert Orbán annyira király csávó, hanem mert ez az ellenzék mégnagyobb katasztrófa.
#58 nem értettem soha ezt a felfogást.
Konkrétan a kormány demokrácia ellenes működése miatt, az ellenzék még a programját se tudja elmondani a rádióban vagy a köztv-ben. Csak a lejáratás megy, meg a szavak kiforgatása/félelem keltés.
Mi a fenére alapozzátok ezt hogy az "ellenzék rosszabb"???
Mindig is voltak kispártok amikben volt potenciál, csak nem tudtak nagyra nőni, mert a Fidesz vagy lejáratja vagy meg se említi
Konkrétan meg se hallgatjátok amiket mondanak, de már "idióták". Én azt megértem hogy Gyurcsányt nem akarjátok visszahozni, (ebben egyetértünk) de NEM CSAK Ő VAN!!!!
EBRESZTŐ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!