BÖRTÖNT érdemelnének azok a szavazok, akik a jelenlegi kormányt hatalomba szavazták ?
Hivatalosan meg se történt a választás, mert elcsalták az egészet.
Hatalmas pénzekkel újra megszavaztatta saját magát.
Börtönbe egyedül a politikusoknak kellene mennie, de ez meg úgyse fog meg történni.
#43 kihagytál pár segédigét, de így is érthető és nagyon is igaz.
Én kisgyerekként valahogy nagyon rühelltem a fideszt, olyan nagyképű idegesítő alakoknak tűntek, később személyen is érintett lettem a mocsokságaiknak, most se szavaznék rájuk, de erre az ellenzékre se.
#45:
Kik vagytok ti, ember? És mire készültök? A nyári táboroknak lassan vége.😂😂
#47 Olvass utána ember! Amúgy a kormányzásra, hatalomátvételre.
Készülünk
#49:
PFFFFFFFFFFF PHHHHHHH🤣🤣🤣🤣🤣 Kiesek a gatyámból a röhögéstől. Hatalomátvételre?😆😆 Mit ittál, hozz nekem is belőle!! És kik vagytok ti? Középiskolás kiscsávók akik mortal kombatosat játszanak?🤣🤣🤣🤣😂😂😂
Lipsik! Azért, mert megszálljátok a fórumokat, vagy itt a gyakorin kíméletlenül lepontozzátok az aki nem ért veletek egyet, még nem fogtok választást nyerni és kormányra kerülni😃.
Tudom,hogy működik a forródrót, sokatoknak több regje is van, így növelve a "túlerőt" itt a GYK-n, de ez nem a valóvilág, sajnos az itteni "győzelmeket" nem tudjátok átültetni a parlamentbe.
Több önkritikát, őszinteséget(hogy kit/mit is képviseltek valójában) és talán növelhető picit az fránya szavazótábor. Talán akkor már nem csak a rokonok, barátok fognak rátok szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!