A politikusok miért lopnak, miért nem elégednek meg a fizetésükkel?
Figyelt kérdés
2022. aug. 9. 17:43
1/5 anonim válasza:
Mert ők is ugyanolyan emberek mint más, van köztük minden féle.
2/5 anonim válasza:
Mert betegek. Nem is a sok milliós fizetésről van szó, de ezek mind milliárdos üzletemberek, és annyi pénz csücsül a számlájukon, hogy életük végéig luxusban élhetnének nyugodtan. Meg az ükunokáik is... Ehelyett rágják a szart minden nap, hogy legyen még egy milliárd, meg még 3 luxusjacht. Genetikai rendellenességnél észszerűbb magyarázat erre nem létezik. Ez olyan, mint amikor már 800 kilóra etted magad, majd megdöglesz, úgy kipukkadsz, de akkor is eszel tovább.
3/5 anonim válasza:
Mert ezek a dolgok így működnek. Ha valaki ilyen spirálba keveredik, abból bizony nincs kiút. Mindig több, több és több kell. Ne hidd azt, hogy te meg tudnád állni. Ez majdnem, hogy egy életérzés, nem fogja senki azt mondani, hogy na nekem elég ez a 300 millió, megállok. Pszichológia.
4/5 anonim válasza:
#3: A kettő nem zárja ki egymást. Valóban, ezek így gondolkoznak, és valóban, én ezt betegségnek tartom, szemben emberek milliárdjaival, akik nem így gondolkodnak. Oktalanság lenne azt hinni, hogy e pár ezer emberen kívül a teljes emberiség csak a tehetségtelenségének köszöneti, hogy nem vált ilyen mohó állattá.
5/5 anonim válasza:
Mivel az esélye sincs meg, hogy ilyen helyzetnek akár a közelébe kerüljön. Kíváncsi vagyok, hogy ha mindenkinek tálcán kínálnánk a lehetőséget, akkor hányan reagálnának így. Ez komoly személységtorzulás természetesen. Szerintem meglehetősen kevesen úsznák még "épségben" mentálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!