Támogatnátok, hogy a fideszes politikusokat is állami kórházban lássák el és a maximális fizetésük az átlagkeresettel legyen egyenlő?
Engem csak az érdekel, miért ragadtál ki egy pártot?
Ez így olyan, mintha azt kérdezném , támogatnád-e, hogy az ellenzéki szavazók ne kapjanak adókedvezményeket, csökkentett rezsit, 13.havi nyugdíjat, stb.
Most nem azért, de melyik kórház nem állami?
Az elmúlt 12 évben rengeteg egészségügyi intézmény megújult, sokat modernizáltak. Sajnos nem mindet, de ez is sokkal több, mint amit a baloldali kormányok tettek. Aki a Mészáros gazdagodása miatt sír, az miért nem tiltakozott akkor, amikor a nyugati cégek nem is talicskával, de teherautószámra hordták ki a pénzt? Vagy akkor, amikor az építőipari cégek, élükön a Strabaggal egyre nagyobb késéssel fizették ki az alvállalkozóikat, hogy ezrével mentek csődbe a magyar cégek?
Előr ejelzem, baloldali vagyok.
A válaszom:
Nem, és nem.
Az nemes szándék, hogy felhívd az egészségügy állapotára a figyelmet, dee aki megteheti az amúgyis magánba megy, függetlenül attól, hogy mit dolgozik.
A hatalmon lévők fizetése azért magas, hogy ne lehessen olyan könnyen korrumpálni őket. A Fidesznél jelenleg lefelé irányuló korrupció van, azaz a hatalmon lévők kenyereznek le egyes személyeket, nem pedig a hatalmat kenyerezik le alulról mások. Ha korrupcióról van szó, ez a jobbik eset egyébként, hisz a kontrol a hatalomnál marad, nem pedig báboznak velük.
Ha csökkented a képviselők fizetését, azzal csak azt éred el, hogy nyitottabbak lesznek a korrupcióra. A felfelé irányulóra IS.
Fideszes vagyok, és támogatnám.
Azt látom hogy elszakadtak a valóságtól, emelgeti a fizetésüket folyamatosan, miközben komplett embercsoportok pedig leszakadoznak.
A szocializmusban a gyárigazgató a takarítónő fizetésének 50x -ét kereste.
Most a 2000x-es fizetés különbség is előfordul.
Fidesz szavazóként egy erős, kiegyensúlyozott Magyarországot szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!