Mit gondoltok erről? 720 négyzetméteres állami villa várja a leköszönő Áder Jánost
Minek ekkora?
Meg persze mindent a NÉP fizet.
Ja és személyzetet rendkivül jó nyugdíjat is kap!!4
Jár neki,meg is érdemli.
Havalamit rábizonyítanak,mint Basescura,akkor elbukja.
Ennyi.
Itt ma nem kaptál választ?:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Lényegtelen. Minden leköszönő köztársasági elnöknek kijár. Ha lett volna mszp-s köztársasági elnök, annak is járna.
Ennek az átlagember életére semmilyen hatása nincs. Ha nem kapnának semmi ilyesmit, azzal sem lennénk előrébb semennyivel.
Kedves 4#
Szerinted ez varázslatból van ingyen?
1 milliós négyzetméter ár mellett is 720 millió lenne, az leosztva a közel 10 millió lakosra azt jelenti, hogy 72-75 forintodba van az, hogy ő kap egy szolgálati lakást.
Emiatt fogsz éhenhalni? Szerintem nem. Vagy ha ez annyira zavar akkor gondolj arra, hogy 2002-2010 között 20%-ot vert ránk GDP-ben Szlovákia és minden 1%-nyi gdp növekedés ma kb. 150 milliárd forintnyi adóbevételt jelentene pluszban.
Ahogy a #7 mondja.
Csepp a tengerben.
Különben ha valaki nyudíba megy/visszavonul, adnak neki ajándékot.
Van, ahol apróság, van, ahol aranyóra, a köztársasági elnöknek ezek szerint villa.
Szerintem korrekt.
Szerintem rém ciki lenne, ha nem kapna semmit.
#7 jól kiszámolta.
Az én adómból mehet,nem bánom.
Remélem felújjított, bútorozott csecse kis villát kap, nem valami lepukkant gagyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!