Én azt hallottam, hogy vannak titkos ügynökök, akik tele pofára isszák itt a vizet, aztán átutaznak oda, és ott kipisilik. Mocskos férgek!...
2022. aug. 9. 16:00
12/20 anonim válasza:
Szabadalom bármiről lehet. Tudod milyen hosszú lenne egy ilyen vezeték? Hol van? Nyilván nem lehetne eltitkolni az építését, működtetését.
2022. aug. 9. 16:35
13/20 anonim válasza:
#12 A szabadalom az valami olyasmi volt, hogy Izrael állam víz ellátása tenger alatti vezetékkel, talán 2009-es.Aztán hogy ebből lett-e valami vagy nem?Ki tudja?
13: a világ egyik leghosszabb vízvezetéke lenne, ha tőlünk menne, ilyen nem épülhetne meg titokban, tekintve, hogy hány országon kellene keresztül mennie, és hogy nem is szokványosak az országok közötti vízvezetékek
2022. aug. 9. 17:04
16/20 anonim válasza:
Kérdező, már bocs de kicsit sem tanultál semmit az iskolában?
Izrael Magyarországtól 2000 km-re van légvonalban. nem csak jó pár hegyen kellene átfúrni közben de még a Földközi tenger alatt is vinni kellene.
Na most nézz rá a telefonod töltőjére! Ha szimplán egy kábelt akarnál kihúzni a két ország között amivel az áramot vihetnéd el ilyen távolságra (a legolcsóbbak ára 150Ft/méter), az még légvonalban kihúzva magasan is a 2000 km-en belekerülne 300 millió forintba. Csak egy bazi hosszú vékony kábel. Te meg egy csővezetékről kérdezel.
Mégis mi a tökömért kellene Izraelnek pont a tőlük 2000km-re levő Magyarországról víz, mikor ott van az ország mellett a Földközi tenger és piti egyszerűséggel lehet sómentesíteni ma már a tengervizet?
2022. aug. 9. 17:40
17/20 A kérdező kommentje:
Hu mennyi ideges ember egy kérdés miatt. Ha nem Magyarországrol akkor max máshonnan megy nekik víz ennyi.
2022. aug. 9. 18:19
18/20 anonim válasza:
#15 Én nem minősítettem a helyzetet, csak leírtam, hogy ez volt a neve a szabadalomnak.
2022. aug. 9. 18:27
19/20 anonim válasza:
Nem kell minden hülyeséget elhinni.
Másold be a linket, ahol ezt olvastad.
2022. aug. 10. 13:28
20/20 Drakula válasza:
Én a nagy mindent látó, meg jósolom hogy a kuruc-ot fogja linkelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!