Toroczkai László "Parizeus", Novák Előd "Parizeus" és Dúró Dóra "Parizeus" miből élnének meg, ha nem lehetne politikai karrierjük?
Most abból élnek meg, hogy Orbán eltartja őket mint csendes, ártalmatlan, a hatalmukat soha az életben nem veszélyeztető törpe ellenzéket. De kíváncsi lennék, hogy ezek a gyerek gyáros "nagy magyarok" vajon miből élnének ha nem a közpénzből harácsolnának. Nekem valami nagyon azt súgja, hogy ezek a mélyszegény putris nagycsaládosok táborát gyarapítanák vidéken, valahol az Alföldön.
Ők az igazi parizeuszok? Hiszen ők még parizert sem hagyon tudnának venni, ha mi nem adnánk a szájukba, hiszen a hús árak jelentősen felmentek, miközben amúgy ők ott ülnek a parlamentben és minket "képviselnek"... :)
Én nem hallgattam meg, mit mondott, mert nem érdekel, de az tény, hogy nácik.
Szerintem nem nácik. Mármint a Mi Hazánkosok. Számtalan videó van erről. Persze ugye aki azoknak akarja látni őket, annak is fogja. Toroczkai megélne Ásotthalmon. Lehet visszamenne polgármesternek. Mert nem elképzelhetetlen.
A hatalmukat nem veszélyeztető? A jelenlegi "Ellenzék" még annyira sem veszélyes, mint mondjuk a MH. Sajna itt tart a magyar politika, és a politikával foglalkozó nép. A másik oldalt szidja, mocskolja. Jelzőkkel illeti. Aztán ezek vagy igazak, vagy nem. Legtöbbször nem. Mindenkinek van egy meggyőződése. És szeretne ehhez hű lenni. Ez is érthető. De mindenhol a másik lejáratása megy. Eddig mondjuk Gyurcsány elkrta 2006-ban. A Fidesz azóta krja el. Csak másféleképpen. Egymásra licitálnak, ki mond nagyobb rosszat a másikra. És a nép bekajálja. A Fidesz is azóta nyomja a zsebük tömését. Szinte mindenki orra előtt. Amikor kicsit felkapnak valamit, visszatérnek a megszokott Gyurcsányék ezt meg azt csinálták, annyi pénzt loptak. Persze a balosok is elfelejtik, ami régen történt, és a mostanit elítélik. Akkor saját magukat miért nem?
"Szerintem nem nácik. Mármint a Mi Hazánkosok. Számtalan videó van erről"
Csak a videó nem jelent semmit. Nem egy videóban hazudnak, mint a vízfolyás.
Elolvastam a programjukat, az alapján nácik.
"Persze a balosok is elfelejtik, ami régen történt, és a mostanit elítélik. Akkor saját magukat miért nem?"
Ha ez igaz lenne, akkor Gyurcsánynak a népszerűsége nem lenne szar.
Valóságban ugyanúgy elítélik mindkettőt, csak Gyurcásny még mindig a kisebbik rossz, illetve az ellenzék nagy része sosem volt kormányon.
A Gyurcsány jelenléte nagyon jó a Fidesznek. Ha éppen lent van, az sem baj. De a neve már alapból sokat jelent embereknek. Ha egy épkézláb csapatot képesek volnának összedobni, akik nem csak a saját érdeküket néznék elsődlegesen, akkor el is érhetnének valami eredményt.
Az hogy meg kisebbik rossz. Ez eléggé magyar gondolkodás. Ez is szar, az is. amelyik kevésbé rossz, az a jó? Ha esetleg volna más lehetőség, akkor talán nem kéne megpróbálni azt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!