Toroczkai László cigány?
Figyelt kérdés
2022. aug. 6. 00:53
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
53 szavazat
1/23 anonim válasza:
Szerintem van benne egy-két vonóval, de ezzel nincsen baj.
2/23 anonim válasza:
Miután a Szegedi Csalárdról kiderült, hogy zsidó és felcsapott jesivatanoncnak a Slomónál, ez sem elképzelhetetlen, sőt!
Időközben a Budiházi már tuti belangyult a börtönben (ki tudja, hányszor ejtette el a szappant), Sumák Előd meg eddig is egy femboy volt.
Én már csak azt várom, hogy a darálós Dúró térjen zsidó hitre és felvegye a Túró Tóra nevet! :-)))
De viccet félretéve, ezek mind frusztrált, meghasonlott emberek - bármelyiknél bármi lehet a látszat mögött.
4/23 anonim válasza:
#4 Mindenki zsidó, aki nem jobboldali, ezt igazán tudhatnád.
6/23 anonim válasza:
Gondolom trollkodni akartál ezzel a kérdéssel. Ha azt írod hogy Orbán cigány, még meg is értem, de Toroczkai….
8/23 anonim válasza:
Kérdező drága. Orbánnal is bár az lenne a legnagyobb baj, hogy cigi. Nem az a baj. Toroczkaival se. Mikor mondta azt Orbán, hogy ha újra visszaszavazzák, tönkreteszi az országot? Talán a 2002-es választás után. Szerintem betartotta ezt a szavát.
9/23 anonim válasza:
Nem mindegy, milyen származású a Torokczukorkaka? Nem fogható a származására, hogy ekkora nímand.
10/23 anonim válasza:
Igenis ismerek sok rendes cigányembert, nem kell cigányozni! Ha roma származású is, nem a származása miatt lett politikusbűnöző, csak saját döntéséből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!