Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi történik, ha a sok közalkal...

Mi történik, ha a sok közalkalmazott és köztisztviselő egyszer úgy dönt, hogy nem dolgozik tovább diplomákkal nettó 170-80 ezer forintért a hivatalokban? Vagy ők amolyan szolgalelkű emberek, akik örömmel dolgoznak ennyiért is?

Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 20:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%

Lepontozás helyett inkább válaszolhatnátok a kérdésre. Egyben a kérdező is megválaszolhatná a saját kérdését.

MIVEL kezdenél el foglalkozni Magyarországon a kormányablakos munka helyett? Elmennél egy rabszolgagyárba 3 műszakba, nulla bioritmussal, sokkal cigányabb munkakörnyezetbe, úgy hogy megerőltető a munkatempó, csak egy kicsivel többért? Nem? Akkor mihez kezdenék egy semmihez nem értő 40-50 éves helyében?

2022. aug. 8. 21:12
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Végre kevesebb lesz az állami alkalmazott, akiket mi, a versenyszféra tart el. A versenyszférának kell híznia, nem az államnak.
2022. aug. 8. 21:24
 13/23 anonim ***** válasza:
12es, jó, csak amikor majd nem lesz elintézve az ügyed,csak 90 napra, mert nincs ember, az fájni fog.
2022. aug. 8. 21:26
 14/23 anonim ***** válasza:
42%
#10 csak hogy tisztázzuk. Normális országban ez nem megengedhetetlen, hanem értelmezhetetlen. Ez azt jelenti, normális ország önként sőt boldogan nem hitványodik el ennyire, hanem még az elején a helyére teszi a vezetőt, mert nem tűri, hogy lesilányítsák. És mer tudja, ha tűrné, lesz aza pillanat, mikor már nem tehet semmit. Nálunk ennek már a duplája is eltelt.
2022. aug. 8. 23:36
 15/23 anonim ***** válasza:

Az antsznel pld iszonyu letszamhoany van. Regi 14_15 fos jarvanyugyi osztalyok 4-5 fovel mukodnek ... Menjel mar ki ennyi emberrel covid poz esetekhez hatarozatot kivinni,meg járványt kivizsgalni. Baromira le lett epitve,ok hetvegen es unnepnap alatt is dolgoztak,mert a sok bunko fent leepitette a csapatot. Pedig mindig mondtak,hogy majd egyszer jon egy nagy járvány es kelleni fog.

En is allamigazgatasban,foeloado,40 evesen diplomas berrel ,babazas utan megyek vissza,az idokozbenk emelest nem adjak meg,mert hat nem voltam ott,nevetseges. 6 oraban megyek a gyerekek miatt es 157 e netto lesz igy a berem,adokedvezmeny nelkul (ferjemnel van). Hat bevallom sirtam. Az emelet rezsiszamlat nem futja ki. Az egyetlen elonye,hogy nem szolnak a tappenz miatt. Nekem 4 hetente beteg a ket gyerek,ezt mashol nem nezik el. De nem tudom mit csinaljak, a valsag ota ez a penz semmire nem lesz eleg.

2022. aug. 9. 06:30
 16/23 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel a tanárokat meg az ápolókat is megkérdezhetnéd?:D

Szerinted ők miért végzik a munkájukat szaros 200 nettós fizuért?

2022. aug. 17. 15:48
 17/23 anonim ***** válasza:
15 pedig ez így nem korrekt, bizony emelniük kellett volna gyes alatt! Nekem 3X emeltek, míg otthon voltam.
2022. aug. 17. 15:51
 18/23 anonim ***** válasza:
#15 HOL? Ékezetek nélkül írsz vagyis nem ebben az országban élsz?
2022. aug. 17. 15:56
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem biztos, csak gyerek mellett gyorsabb ékezetek nélkül pötyögni a telón :D
2022. aug. 17. 16:00
 20/23 anonim ***** válasza:
Igy igy. Nem erek ra az ekezetre,annyi ido a xiaomin...
2022. aug. 17. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!