Mi történik, ha a sok közalkalmazott és köztisztviselő egyszer úgy dönt, hogy nem dolgozik tovább diplomákkal nettó 170-80 ezer forintért a hivatalokban? Vagy ők amolyan szolgalelkű emberek, akik örömmel dolgoznak ennyiért is?

Lepontozás helyett inkább válaszolhatnátok a kérdésre. Egyben a kérdező is megválaszolhatná a saját kérdését.
MIVEL kezdenél el foglalkozni Magyarországon a kormányablakos munka helyett? Elmennél egy rabszolgagyárba 3 műszakba, nulla bioritmussal, sokkal cigányabb munkakörnyezetbe, úgy hogy megerőltető a munkatempó, csak egy kicsivel többért? Nem? Akkor mihez kezdenék egy semmihez nem értő 40-50 éves helyében?

Az antsznel pld iszonyu letszamhoany van. Regi 14_15 fos jarvanyugyi osztalyok 4-5 fovel mukodnek ... Menjel mar ki ennyi emberrel covid poz esetekhez hatarozatot kivinni,meg járványt kivizsgalni. Baromira le lett epitve,ok hetvegen es unnepnap alatt is dolgoztak,mert a sok bunko fent leepitette a csapatot. Pedig mindig mondtak,hogy majd egyszer jon egy nagy járvány es kelleni fog.
En is allamigazgatasban,foeloado,40 evesen diplomas berrel ,babazas utan megyek vissza,az idokozbenk emelest nem adjak meg,mert hat nem voltam ott,nevetseges. 6 oraban megyek a gyerekek miatt es 157 e netto lesz igy a berem,adokedvezmeny nelkul (ferjemnel van). Hat bevallom sirtam. Az emelet rezsiszamlat nem futja ki. Az egyetlen elonye,hogy nem szolnak a tappenz miatt. Nekem 4 hetente beteg a ket gyerek,ezt mashol nem nezik el. De nem tudom mit csinaljak, a valsag ota ez a penz semmire nem lesz eleg.

Ennyi erővel a tanárokat meg az ápolókat is megkérdezhetnéd?:D
Szerinted ők miért végzik a munkájukat szaros 200 nettós fizuért?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!