Miert nem lépünk be az Európai Ügyészségbe?
Figyelt kérdés
Nem kerek kötekedő választ. Komolyan kérdem2022. aug. 8. 17:41
11/15 A kérdező kommentje:
Nem ertem miert nem lehet rá kényszeríteni
2022. aug. 8. 18:09
12/15 anonim válasza:
Aki nem csinált semmi törvénybe ütközőt jó esetben nem fog börtönbe menni.
13/15 anonim válasza:
Az nem, de én Orbánról és a sleppjéről beszélek :D
Kétharmados felhatalmazása van. Magyarországon senki sem kényszerítheti semmire. Ne félj, neki mindig meglesz a sok milliárdos vagyona (ami nem a nevén van), csak mi fagyunk meg és halunk éhen. :) De hát erre vágyott 3 millió ember.
14/15 anonim válasza:
Szerintem Viktor nem csinált olyat amivel ez ügyészség felelősségre vonná.
15/15 anonim válasza:
Persze hogy nem! Teljesen normális, hogy valaki milliós fizetésből él, de egy vasa sincs, de a családtagjai és a gyerekkori barátja (aki buta mint a tök) világszinten is látványosan meggazdagodott multimilliárdos lett. Biztos nincs semmiféle hűtlen kezelés meg korrupció. Akár be is léphetne, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!