Január 1-től már csak nagyon virágnyelven lehet szidni a politikusokat?
Figyelt kérdés
Már ezt is elintézték maguknak, hogy nehogy szidni lehessen őket? Te mit fogsz lépni?
tegnap 22:01
A kérdező szavazást indított:
Sajnos január 1-től már mindeni fülét-farkát behúzva kommentelhet csak hála a fidesznek.
Végre a kisgazdáink ezt is kiharcolták maguknak, nehogymár szidalmazni merészeljék a libsik az urakodó osztályt.
Én ugyanúgy orrba-szájba szidni fogom a politikusokat ahogy eddig is, Külföldről.
14 szavazat
2/15 anonim válasza:
Lehet őket szidni. Baj van ha nem vagy képes durva mocskolódások és agresszivitás nélkül véleményt nyilvánítani...
3/15 anonim válasza:
Pont most néztem délután egy videót erről TikTokon.
4/15 anonim válasza:
Érdemes megnézni a megosztott videót, érdekes dolgok vannak benne.
5/15 anonim válasza:
amikor a libsik rúgattak ki embereket a munkahelyeikről a véleményük vagy konteók miatt, akkor érdekes módon nem sírtak miatta
6/15 anonim válasza:
a rendszerválát elmaradt
most is olyanok vannak a parlamantben, akik az ügynökaktákban főszereplők
akkor lesz változás, ha pár politikusnak megnyúlik a nyaka
7/15 anonim válasza:
Na mindenki VPN-t meg Tor böngészőt fog használni januárt 1-től.
9/15 anonim válasza:
Öcsém.... megnéztem egy videót amit beraktak és leírtam, hogy tök érdekes, érdemes megnézni. Erre jelenleg 0%-on áll a hozzászólásom "hasznossága"....
De vicces, hogy bármelyik kérdésbe nézek bele többnyire piros za összes hozzászólás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!