A CSOK végül is azoknak jó, akik nem akarnak gyereket, mert így legalább másoknak se lesz, plusz van mire fogniuk hogy miért nem vállalnak?
A CSOK olyan brutálisan feltolta az ingatlanárakat, hogy azok sem tudnak már gyereket vállalni, családot alapítani, akik eddig akartak volna. A mesterségesen felfújt árak miatt meg már nem tudnak, akik szerettek volna mondjuk 2 gyereket, le kell mondaniuk róla ha nem örököltek ingatlant. Ez van. Magyar fizetésből lehetetlen annyi pénzt önerőből megteremteni, vagy akár hitelre is felvenni.
Igen ám, de akkor ez azt jelenti, hogy a CSOK tulajdonképpen család ellenes intézkedés? Azok akik eleve nem akartak gyereket, örülhetnek, mert így végül is az ő általuk preferált életstílus lesz a meghatározó, ők lesznek többségben, nem kell úton útfélen kisgyerekes családokat látniuk. Másrészt megszabadulnak attól is, hogy a társadalom megvesse őket amiért nincs gyerekük, amikor régebben az szinte kötelező volt. Most elég ha csak az elszállt ingatlanárakra hivatkozol, ami nagyrészt a CSOK-nak és a többinek köszönhető, és mindenki megérti, senki sem tud vitatkozni ezzel. Valóban többszörösére szálltak az árak emiatt, így nem lehet gyereket vállalni.
Igen, én 36 F vagyok, gyermektelen.
Most érik be a gyümölcs, hogy nem vállaltam és soha nem is akarok gyereket.
Így annyit dolgozok, hogy rezsire, kajára stb elég, nem kell kínlódni, nyűglődni a gyerekkel, totál bizonytalan feltételek mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!