Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki szerint ez nem jó ország...

Aki szerint ez nem jó ország az miért nem megy külföldre?

Figyelt kérdés

Pár millió forintja bárkinek van, annyiból külföldön bárhol el lehet indulni.

Rengetegen okoskodnak hogy ők kimennek, meg aztán most már tényleg elég, aztán még mindig itt vannak.

Aki komolyan gondolja az nem beszél hanem cselekszik.

2022. aug. 8. 14:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
13%

Mert ezek nagy része álszent hisztis... tisztelet a kivételnek.

Én nagyon örülnék, ha végre a tettek mezejére lépnének, de nem fognak!

2022. aug. 8. 14:07
 2/23 anonim ***** válasza:
75%
Az indokok ostobaságát most nem vizsgálnám, csak a kérdésre koncentrálok. Képzeld, van olyan fogalom, hogy szülőföld meg hazaszeretet. De van olyan is, hogy felingerlés. És még egy ilyen kérdés, úgy fel leszek ingerelve, hogy kiváglak téged abba a külföldbe, hogy itthon végre nyugalom legyen.
2022. aug. 8. 14:09
 3/23 anonim ***** válasza:
77%
#1 mi az hogy lépnének? Te valami béna kacsa vagy, akinek csak hápogni tud?
2022. aug. 8. 14:10
 4/23 anonim ***** válasza:
22%

3# szövegértés egyes! Leülhetsz...

Én azokról beszélek, akik belengetik,hogy mennek most már tutira, de mégsem.

2022. aug. 8. 14:13
 5/23 anonim ***** válasza:
85%

Honnan veszed, hogy nem vagyunk már külföldön?

Én spec, már 8 éve!

2022. aug. 8. 14:14
 6/23 árokpart ***** válasza:
79%
2-es Az elmúlt hetek intézkedései után kifejtenéd részletesen, hogy mit lehet itt szeretni?
2022. aug. 8. 14:19
 7/23 anonim ***** válasza:
86%
Én nem kritizálom az országot, olyan amilyenné tesszük, ennyi.
2022. aug. 8. 14:22
 8/23 anonim ***** válasza:
73%

Elöször is igen sokaknak nincs "pár millió forintja", söt hónap végén vagy nullán van, vagy adós valahová.

Másrészt külföldre nem elég a "pár millió forint", ez ugyanis azokon a helyeken, ahová érdemes lenne menni, semmi, aprópénz.

Harmadszor külföldön nem a csóró magyarokra vágynak, hanem ennél jobb kínálatra.

Negyedszer a többség nem képes más ynelven egy értelmes mondatot sem összehozni, magyarul meg nem értenek külföldön.

Ötödször vannak még a hülye rokonok-ismerösök, akik szerint hazaárulás meg egyéb ostobaságokat hordanak össze, ezért nem mennek sehová, mert "mit szólnak mások"!

2022. aug. 8. 14:23
 9/23 anonim ***** válasza:
51%
leirtam mar parszor, azert, hogy minel jobban lehuzzam ezt a putrit. szurken dolgozom direkt, igy minimalisan adozok. hatarnal lakom, vasarolni atjatok a szomszedba. hgy ne itt fizessem az afat. egyelore meg elbohockodok itt, aztan meglatjuk
2022. aug. 8. 14:29
 10/23 árokpart ***** válasza:
79%
8-as Nem kell törődni, hogy mit szólnak mások. Bármelyi krajtunk kívűl lévő nyugati országban már azért is adnak az embernek élhető életet, hogy egyáltalán a világon van.
2022. aug. 8. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!