Tuti biztosak vagytok benne, hogy egy EU tagságos népszavazás eredménye az lenne hogy majd maradjunk EU tagok? A Brexit is így kezdődött!
Figyelt kérdés
És most kaptunk be egy nagyon meglepő választási eredményt is én már nem bíznám el ennyire magam az EU pártiak helyébe!2022. aug. 8. 12:38
11/20 anonim válasza:
"Ha a Fidesz azt mondja, 3 millió zombi simán megszavazza a kilépést."
És az ellenzék hogy vesz rá még másfél milliót, hogy szintén szavazzanak? Mert ahhoz hogy egyáltalán érvényes legyen egy népszavazás, több mint 4 millió szavazónak kellene lennie.
12/20 anonim válasza:
Ha arról is lenne szó, hogy kilépjünk, az nem úgy működik mint egy lapos buli, hogy fogom magam és elmentem.Ez egy évekig elhúzódó procedúra, gondoljunk csak a Britekre.Ráadásul még a mai napig vitatkoznak az EU-val bizonyos kérdéseken.Tehát ha esetleg az lenne a döntés, hogy kilépünk, akkor még évekig tagok maradnánk valószínűleg.Egyáltalán azt sem tudni, hogy évek múlva lesz-e még EU, vagy hogy milyen formában.
13/20 anonim válasza:
Ennek az Ujhelyinek is elment az esze.
14/20 anonim válasza:
Miért, ki akar EU tagságos népszavazást?
15/20 anonim válasza:
"Ujhelyi mégsem indít népszavazást hazánk uniós tagságának megerősítéséről" :)
16/20 anonim válasza:
Bizony lehet meglepetés, attól függ megtalálják e a hívó szót, ami a briteknél az "eastern european migrants" volt. A választási eredmény pedig bizony adja a hívó szót, a Fideszre átszavazók döntő többsége két részből állt, a kovidnácizmustól félő ellenzékiek akik szerint a Fidesz még hagyján volt ahhoz képest amit az ellenzék művelt volna, valamint a háborútól félők akik meg voltak győződve arról, hogy az ellenzék megfeküdne az EU-nak és beszállna a háborúskodásba. Nos szerintem ha valaki szánna rá energiát és belepörgetné az embereket ebbe a két témába mondván ezeket csak akkor ússzuk meg ha kilépünk akkor szerintem igenis meglepő eredmény születne.
17/20 anonim válasza:
Így van, a Fidesznek nagy gyakorlata van a nép agymosásában, ha ezt is elkezdik nyomatni, akkor simán kijöhet az, hogy lépjünk ki. Vagy egyszerűen csak megbundázzák.
18/20 anonim válasza:
Mondjuk az is tény, hogy nem fog ám örökké jönni az EU-s pénz(mikor jön, na.)Mert kb 2028-ra már Magyarország is nettó befizető lesz, tehát nekünk kell anyagilag segíteni majd a szegényebb országokat.Akkor már emiatt nem fogunk kapni egy fityinget sem.Viszont lesz legalább ukránoknak felvett közös IMF hitel, a covid miatt felvett közös hitelt is fizetni kell(amiből mi egy fillért sem kaptunk, csak törleszteni kell).Kicsit árnyaltabb a helyzet.
19/20 anonim válasza:
Csak egy idióta nem veszi észre, hogy mekkora előny az, hogy az EU részei vagyunk.
A Brexitnél én mindig összeesküvés-elméletben gondolkoztam, hogy az USA pénzelte. Azóta Nagy-Britannia az USA ölebe, bár valszeg előtte is az volt, csak nem annyira.
20/20 anonim válasza:
#19 Mindig is az USA ölebe volt.Arra számítottak, hogy ha kilépnek az EU-ból, majd az USA kihúzza őket a kakiból, de nem tette.Mondjuk miért is tette volna, csak a csicskája Nagy Britannia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!