Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tuti biztosak vagytok benne,...

Tuti biztosak vagytok benne, hogy egy EU tagságos népszavazás eredménye az lenne hogy majd maradjunk EU tagok? A Brexit is így kezdődött!

Figyelt kérdés
És most kaptunk be egy nagyon meglepő választási eredményt is én már nem bíznám el ennyire magam az EU pártiak helyébe!
2022. aug. 8. 12:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%

"Ha a Fidesz azt mondja, 3 millió zombi simán megszavazza a kilépést."

És az ellenzék hogy vesz rá még másfél milliót, hogy szintén szavazzanak? Mert ahhoz hogy egyáltalán érvényes legyen egy népszavazás, több mint 4 millió szavazónak kellene lennie.

2022. aug. 8. 12:51
 12/20 anonim ***** válasza:
26%
Ha arról is lenne szó, hogy kilépjünk, az nem úgy működik mint egy lapos buli, hogy fogom magam és elmentem.Ez egy évekig elhúzódó procedúra, gondoljunk csak a Britekre.Ráadásul még a mai napig vitatkoznak az EU-val bizonyos kérdéseken.Tehát ha esetleg az lenne a döntés, hogy kilépünk, akkor még évekig tagok maradnánk valószínűleg.Egyáltalán azt sem tudni, hogy évek múlva lesz-e még EU, vagy hogy milyen formában.
2022. aug. 8. 13:06
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
Ennek az Ujhelyinek is elment az esze.
2022. aug. 8. 13:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Miért, ki akar EU tagságos népszavazást?
2022. aug. 8. 13:59
 15/20 anonim ***** válasza:
"Ujhelyi mégsem indít népszavazást hazánk uniós tagságának megerősítéséről" :)
2022. aug. 8. 14:12
 16/20 anonim ***** válasza:
63%
Bizony lehet meglepetés, attól függ megtalálják e a hívó szót, ami a briteknél az "eastern european migrants" volt. A választási eredmény pedig bizony adja a hívó szót, a Fideszre átszavazók döntő többsége két részből állt, a kovidnácizmustól félő ellenzékiek akik szerint a Fidesz még hagyján volt ahhoz képest amit az ellenzék művelt volna, valamint a háborútól félők akik meg voltak győződve arról, hogy az ellenzék megfeküdne az EU-nak és beszállna a háborúskodásba. Nos szerintem ha valaki szánna rá energiát és belepörgetné az embereket ebbe a két témába mondván ezeket csak akkor ússzuk meg ha kilépünk akkor szerintem igenis meglepő eredmény születne.
2022. aug. 8. 14:54
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Így van, a Fidesznek nagy gyakorlata van a nép agymosásában, ha ezt is elkezdik nyomatni, akkor simán kijöhet az, hogy lépjünk ki. Vagy egyszerűen csak megbundázzák.
2022. aug. 8. 19:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk az is tény, hogy nem fog ám örökké jönni az EU-s pénz(mikor jön, na.)Mert kb 2028-ra már Magyarország is nettó befizető lesz, tehát nekünk kell anyagilag segíteni majd a szegényebb országokat.Akkor már emiatt nem fogunk kapni egy fityinget sem.Viszont lesz legalább ukránoknak felvett közös IMF hitel, a covid miatt felvett közös hitelt is fizetni kell(amiből mi egy fillért sem kaptunk, csak törleszteni kell).Kicsit árnyaltabb a helyzet.
2022. aug. 8. 22:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Csak egy idióta nem veszi észre, hogy mekkora előny az, hogy az EU részei vagyunk.

A Brexitnél én mindig összeesküvés-elméletben gondolkoztam, hogy az USA pénzelte. Azóta Nagy-Britannia az USA ölebe, bár valszeg előtte is az volt, csak nem annyira.

2022. aug. 16. 14:35
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 Mindig is az USA ölebe volt.Arra számítottak, hogy ha kilépnek az EU-ból, majd az USA kihúzza őket a kakiból, de nem tette.Mondjuk miért is tette volna, csak a csicskája Nagy Britannia.
2022. aug. 16. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!