Szerinted nem unalmas már az a szöveg, hogy "Nálunk a nő az nő, a férfi az férfi"?
Minden tetves beszédén elmondja ezt Orbán és szerintem már baromi unalmas, ráadásul semmi tartalma nincsen. Magától értetődik, hogy a nő az nő, a férfi az férfi, az asztal pedig asztal, a fotel az meg fotel. Egyszerűen teljesen fölösleges és értelmetlen mondat, mégis eszik a magyarok.
Hitlernek volt asszem egy olyan mondása, hogy találj ki valami faék egyszerű szöveget és addig ismételgesd amíg a legostobább is álmából felkeltve utána nem mondja. De ez már a szégyen kategória szerintem. Nem tette magasra nekünk a lécet Orbán, nyilván nem néz ki a szavazóiból sokat és talán ebben igaza is van. Sok kokeró meg nyugdíjas meg határon túli román...
Szerinted nem unalmas már ez a szöveg?
az elembétékú bőven azon túlmenően provokál, minthogy csak a homofóbokat zavarja a tevékenységük
az meg csak hab a torkán, hogy az imádott balliberális képviselőink önjelölt szószólói minden melegnek, tehát amikor belerúgok valamelyik agyhalottba, akkor rögtön homofób vagyok
na ja
Annyiszor kell elmondani, hogy az anya nő az apa férfi amennyiszer a liberális média ezt megpróbálja cáfolni.
Fejezzétek be az értelmetlen b.szakodást a társadalmi nemekkel és a többi hülyeséggel. Akkor nyugalom lesz. A magyarok többsége nem vevő rá.
"Ha két azonos nemű, beteg ember összeáll"
Tehát ha nem beteg az a 2 azonos nemű akkor viszont az? :D Mert én nem érzem betegnek magam semennyire sem, ha összeállok egy velem azonos neművel akkor ezek szerint érezhetem magunkat családnak 😁😁😁
"a gyerekeinket nem fogjátok megkapni. A jó Isten kegyelmezhet nektek, de ha a gyerekeink közelébe férkőztük, mi nem fogunk."
Ööö.. kikhez beszélsz többes szám második személyben, kik azok a "ti" és "mi" ebben az esetben? 😂 Remélem a sok pedofil hetero párkapcsolatban élő családapára gondolsz ebben az esetben, mert a gyereket erőszakolók zömében ők szoktak lenni 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!