Mikor jönnek rá az emberek, hogy a liberális polgármesterek tönkreteszik Budapestet a 30 kilométeres sebességhatárral?
Néha szálljál ki az autódból és gyalogoljál, bringázz kicsit, nem fog megártani. Értem én, hogy Orbán a példakép, aki csak a bele alatt bírja megkötni az övet, de mégiscsak létezik olyan dolog, hogy egészség. Meg egy belváros hadd ne már autópálya legyen a XXI. században.
Addig is örvendezzél, hogy a Fidelitas lekaszálta a méhlegelőket is a sorosista libsi méhek elől. Ja hogy akkor Hungarikum Magyar Méz miből lesz, azt nem tudni, majd biztos az is a Miniszterelnök ánuszából.
Most meg Orbán a magyar erdőket akarja kivágatni tűzifának. Gondolom annak is tapsolsz, milyen jó, hogy a liberális fák, liberális őzikék és liberális mókusok majd jól megpusztulnak, és igaz Magyar Keresztény Nemzetiszínű sivatag lesz a helyükön.
3#
Egy város folyamatosan mozog, lüktet, dolgozik.
Ha valaki 4 óránként akar egy átmenő autót látni, az költözzön falura.
A 21. században joga van mindenkinek azzal közlekedni, amivel akar.Liberális demokrácia vagy mi a f_szom.
Budapesten Karácsony tönkretette a biciklis közlekedést, életveszély, egy autó elbax lekanyarodás közben. Kevés bringás ismerősöm van, aki legalább egyszer nem volt már gipszben. Köszönöm, kihagynám.
Az az érzésem drága kérdező, te még életedben nem jrtál élhető, civilizált nyugati nagyvárosban. Pedig jót tenne, ha szétnéznél életedben egyszer :) meglátnád, milyen az, amikor egy nagyvárosban parkok vanak, élhető terek és kerékpáros közlekedés.
Akkor gyere majd vissza, ha ezt a küldetést sikerült teljesíteni. Bár az az éárzésem, onnantól lélekben te is libsi leszel.
Inkább Karácsonyt kellene elküldeni, hogy legyen valami koncepciója. Amit csinálnak, az borzalmas.
6#
Miért gondolod azt,hogyha valami jár ilyen helyen, egyből megtetszik neki?
Én jártam ilyen helyen.Nem tetszett.
A nyugatias, polgári jólétnek esszenciális része az autó.Ugyanis ez jelenti a komfortos egyéni közlekedés, és nem az izzadságtól rád tapadó ing a kerékpáron.
Ez csak megint egy idióta hóbort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!