Honnan lehet szerezni abból a cuccból, amit az Európai Parlamentben szívnak?
Figyelt kérdés
"A 615 szavazattal, 24 ellenszavazat és 48 tartózkodás mellett elfogadott állásfoglalásban a képviselők hangsúlyozták: mivel a halálos kimenetelű balesetek 30 százalékánál kulcsszerepet játszik a gyorshajtás, a járművek biztonságos sebességszintje legfeljebb 30 kilométer/óra lenne a lakott területeken és ott, ahol sok a gyalogos és a kerékpáros."2021. okt. 14. 17:00
2/38 anonim válasza:
Ezek józanul még nem ültek be oda.
3/38 anonim válasza:
Az EU-nak elég autóellenes a vezetése.
Olyan Karácsony szerű szociológusoktól,bölcsészektől származnak az ilyen ötletek.
5/38 anonim válasza:
Na az ilyen eseteknél gondolkodok el azon hogy lehet orbánra fogok szavazni jövőre
6/38 anonim válasza:
Ez annyira tipikus, szóval pár debil miatt tiltsuk be az autókat . A gyorshajtók ugyan úgy le fogják szarni a 30 as táblát is ergó adunk a szarnak egy pofont csak felhergeljük vele azokat akik egyébként normálisan közlekednek
7/38 anonim válasza:
Mit vársz egy olyan intézménytől aminek egy hugyozó kisfiú a jelképe. Nagyjából illik is az egészre magasról hugyoznak az emberekre
8/38 anonim válasza:
7#
A Manneken Pis nem jelképe semminek hivatalosan, csak egy híres brüsszeli látnivaló.
9/38 A kérdező kommentje:
30 km/h-ra akarják csökkenteni lakott területen belül a sebességet.
2021. okt. 14. 19:41
10/38 molnarmarcell21 válasza:
ma 19:41
Ezt megértettem a kérdésből is, meg azt is, hogy valamiért ez szerintetek ostobaság, csak nem értem, miért ostobaság? (Tudom, én is biztos ostoba vagyok :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!