A jobboldaliakat miért zavarják a meleg és fekete karakterek a filmekben/sorozatokban?
TheWitcher, A hatalom gyűrűi, Ilias
Ezek európai mitologián alapuló művek alap hogy kizárolag europaiak szerepeljenek benne...
Nem tudom emlékeztek-e még azokra az időkre mikor a tv-ben, filmekben szép ember voltak.
Én emlékszem és hiányzik.
Szép emberekről szóltak és szép embereknek készültek a tartalmak, tudtunk vele azonosulni.
Manapság az emberek nagyrésze csúnya, elhízott, igénytelen stb, ráadásul nemcsak testileg, de lelkileg sem szépek.
Számukra készülnek a tartalmak, nem tudok azonosulni a képernyőn látott dolgokkal.
Mivel nem vagyok fekete, és nem is nagyon látni Magyarországon négereket így velük sem tudok azonosulni.
Máshogy néznek ki, máshogy viselkednek, más a hangjuk stb.
A melegek ugyanez, nem vagyok meleg és meleg barátaim sincsenek.
Viszont ismerek néhányat és nagyon máshogy viselkednek mint a tv-ben.
Akármilyen ellentmondásosan és szomorúan hangzik kénytelen vagyok koreai sorozatokat nézni, mivel ott fehér emberek vonásaira hasonlítóra plasztikázzák magukat a színészek.
Mind a férfiak mind a nők kellemesek a szemnek, nem kövérek, ápoltak, jól öltöznek stb.
Leszámítva egy két netflixes sorozatot a homoszexualitás is hiányzik belőlük, de ott is csak utalások vannak, nem csókolóznak stb.
Illetve olyan kis vidámak a sorozatok, könnyedek, kellemes a történet, szép a képi világ, a 16 karikás műsorokban is a 20 rész alatt 3 csók történik, az is csak annyi hogy egymásra teszik a szájukat.
Nincsenek benne felesleges szexuális és erőszakos jelenetek sem
Valahol olvastam pl nem rég hogy lesz egy élőszereplős Herkules feldolgozás ismét, ahogy fogalmazták a jelenkor igényeinek megfelelően.
Na a komment szekció volt beszédes, ahol nem egy kommentnek az volt a lényege, hogy örülhetünk, ha Herkules nem egy fekete transzvesztita lesz aki persze kínai és mexikói felmenőkkel is rendelkezik.
A gond pedig itt van, hogy már oda is be akarnak rakni egy feketét, egy meleget egy kisebbségit stb, ahol kb a történet szempontjából semmi keresnivalója nincs, de ugye meg kell felelni a PC hullámnak, és ez sokszor szimplán a film minőségére is ráteszi a bélyegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!