Orbán Viktor mellett még melyik miniszterek cigány etnikumúak?
Megsúgom egyébként hogy vannak olyan parlamenti pártok támogatóin kívül eső underground politikai szekták, akik nyilván nem fideszesek, de a legkevésbé sem "libernyákok".
Ott vannak pl. a mostanában tüntikéző Bertalan féle szekta.
Azok a Fideszt és az ellenzéket is ugyan úgy savazzák.
#9-nek:
1-2 vonó?
A teljes 100 tagú cigányzenekar, baxdmeg! XDXDXD
Nicolas Sárközi zsídó
Deutch Tamás zsídó
Deutch Tamás úgy néz ki, mint egy veddo ausztralid, bár a típús Indiában nagyon gyakori, Arabiában is főleg délen megtalálható.
"Aki cigányozza vagy zsidózza a fideszeseket, az nem fideszes, tehát libernyák, tehát fajgyűlölő libernyák."
Tényleg? És Mi Hazánkos véletlenül se lehet? 🤔
Sokan vádolják azzal az MHM-et, hogy a Fidesz fiókpártja. Nos, senki sem tudhatja, párton belül mit gondolnak erről a kérdésről, de afelől biztosíthatlak, hogy az MHM-es szavazók finoman szólva rühellik a Fideszt és a balliberális ellenzéket is. Nézd csak meg különböző oldalakon, milyen véleménnyel vannak Orbánról és a Fideszről. Láttam én már durva verbális csörtéket is a Fidesz és MHM szavazók között, ment egymás férgezése rendesen. Készítettem egy rakás képernyőfotót az ilyen esetekről.
Amúgy nem vagyok MHM szavazó, csak mondom, hogy a két szavazótábor (különösen a Mi Hazánkosok a Fideszt/fideszeseket) nem éppen szívleli egymást.
Tanulság: nem csak "libernyák" ellenzékiek léteznek, csak még nem állt át a társadalom tudata erre a felállásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!