Csak szerintem szánalmas az a tény,hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr ellen összefog 6-7 párt,+az országos lejárató kampány, és még így is nyerésre áll? Ja, még ott vannak Brüsszel hivatásos rettegői is,aki az ellenzék mellett kampányolnak.
Esetleg googlezd ki az "egy a tábor, egy a zászló"-t
Egyébként szerintem te szánalmas.
Aki hazaárulókat, és a demokrácia elárulóinak tapsol, miközben jó eséllyel ő is kárvallott, csak jól behülyítették, és másokon kárörömködik, hát az a szánalmas.
'48-as hőseink felelős kormányt követeltek, nem maffiakormányt!
'56-os hőseink többpártrendszert akartak, nem egypártrendszert!
De nem várom, hogy megértsd.
Mit is jelent a "CSAK A FIDESZ!"
Vedd elő a Magyar értelmező kéziszótárt, ha magadtól nem tudod értelmezni, hogy mit jelent az, hogy "csak".
De Orbán mondott olyasmit is, hogy a tetteinek higgyünk, ne a szavának. Mit tett? Szépen lebontotta a fékeket és ellensúlyokat, ellehetetlenítette az átláthatóságot. A sajtószabadságot megsérti... Szólászabadságot dettó, és még sorolhatnám.
Országos Lejárató Kampány?
Mire gondolsz konkrétan?
Lejáratókampány?
Bident hányszor inzultáljátok, de ugyan azt a cikket megírjátok 2 héten keresztül, és a sok 0 bites meg azon röhög hetekig, mintha hú de vicceset írt volna a két Danika.
Nekem ami itt megy jobb és baloldalon, attól hányingerem van. Annyira megosztott a nép hogy csak.
Eddig volt a "jobb" meg liberális oldal (nincs baloldal Magyarországon, mert ők is a magántulajdont védik, és nem az államosítást, de ezzel egyetértek).
Most jött az oltott oltatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!