Van aki április 3.án a Fideszre szavazott de már bánja
és nem tenné újra?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy csalódott pl a kata eltörlése, rezsiemelés, infláció miatt
2022. aug. 7. 00:13
1/9 árokpart válasza:
Bizony ám, hogy van. Legszebb volna ha lemondanának.
2022. aug. 7. 00:14
2/9 anonim válasza:
Nem szavaztam senkire, és ma se tenném. Olyan pártra szeretnék szavazni ahol nem korrupt gazemberek, vagy konteós radikálisok, vagy magyargyűlölők vannak.
2022. aug. 7. 00:33
3/9 anonim válasza:
Elvétve akad ilyen,de ez ritka.A biztos pàrtvàlasztòk körében jòval 50 szàzalék felett van a Fidesz,a többi pàrt szinte sehol sincs.Van ugyan pàr szàzalék bizonytalan a nen biztos pàrtvàlasztòk körében,akik àprilisban a Fideszre szavaztak,de most bizonytalanok.De ez nem ùjdonsàg,az elmùlt 10 évben a ciklusok elején,közepén rendszeresen létezett ez a réteg,de az orszàgos országgyűlési vàlasztásokra,mindig visszatalàltak a Fideszhez.
2022. aug. 7. 01:15
4/9 anonim válasza:
A környezetemben lévők közül senki sem szavazott rájuk
2022. aug. 7. 07:04
5/9 anonim válasza:
Nem szavaztam rájuk, soha nem is szavaznék és ebben az életben nem fogom megérteni soha azokat akik rájuk szavaztak. A Fidesz mindig hazudott folyamatosan, mindig lopott, most sem bukott le jobban annál ahogy 12 éve minden nap lebukik.
2022. aug. 7. 07:46
6/9 anonim válasza:
Mostanában ahányszor kicsit mélyebbre ástam akár a világpiaci rezsi árakkal kapcsolatban (amivel kampányolt az ellenzék, hogy kevesebb mint a rezsicsökkentés), akár a 10 forintos paksi áramról, akár Orbán CPAC beszédéről, ahol "üres volt a terem", vagy a marosvásárhelyi elégetett levélszavazatokról, de még sok más témában is, arra jöttem rá, hogy hazugság hazugság hátán, és sötétben tartott, trágyával etetett birkák tömkelege van az ellenzék mögött. Akiket átvernek a "jó ügy" érdekében, mert a valóság nem elég a telexnek, 444-nek, ellenzéki politikusoknak, úgy érzik hazugság is kell, hogy meggyőzzék az embereket. A "zöld" ellenzék éppen egy járda melletti fás részt betonozott végig pesten, a környéken, ahol élek. Léptem-nyomon az jön szembe velem, hogy hazudnak.
Mi értelme váltani?
2022. aug. 7. 07:57
7/9 anonim válasza:
Nem sok de azért van értelme váltani, már ha lehet ugye. Mert a Fidesz rendszerének a lényege, hogy NEM LEHET! Az ellenzéket elzavarhattad, a Fideszt nem lehet választásokon leváltani. Demokrácia zéró, közlopás maximumon. Igenis érdemes váltani még akkor is ha az ellenzék egy szégyen. A Fidesznél viszont lényegesen kisebb szégyen.
2022. aug. 7. 08:02
8/9 anonim válasza:
Én ugyan úgy a Fideszre szavaznék.
Látom hogy hazudik és lazít az ellenzék.
2022. aug. 7. 08:14
9/9 anonim válasza:
Ilyen nincs, nem is lehet, ugyanúgy ki van téve Viktorta képe az ebédlő falára, leng az összes zászló 1000-el, mert továbbra is az a szabály: "Nehogy má'n a Gyurcsány visszagyüjjön!". Így vállaljuk sokan az utat a:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!