Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amíg a DK az uralkodó politika...

Amíg a DK az uralkodó politikai erő az ellenzéki oldalon addig örök Fidesz 2/3 lesz?

Figyelt kérdés
2022. aug. 6. 20:28
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

#30-nak:

Te most miféle zsarolásról beszélsz, a tények vonatkozásában?

A tények zsarolnak?

Nekem úgy tűnik hogy sikeres voltam. Egy DK-ellenessel sikerült megértetnem, hogy miért nem tudja az ellenzék kikerülni, vagy ignorálni a DK-t.

2022. aug. 8. 21:15
 32/41 anonim ***** válasza:

Ismét #30-nak:

Azt is elárulom neked, hogy miben rejlik a DK "titka":

A DK-ban nincs egy olyan felső, vezetői kör, akik bármiféle olyan hatalommal bírnának a párton belül, amellyel ne rendelkezne bármely "mezei" párttag is!

Ha egy külső "behatás" változtatással próbálkozna, akkor bármely párt esetén elég megnyernie/lefizetnie/megzsarolnia alig pár embert, és megvan amit akar.

Ez a DK-ban nem megy. Minden, a pártot érintő kérdésben a teljes tagság szavazata dönt. Nem néhány csókos mondja a tutit. XD

2022. aug. 8. 21:24
 33/41 anonim ***** válasza:
Szóval még el is ismered, hogy zsaroljátok az ellenzék többi részét. De vajon kinek az érdekében teszitek ezt? Miért olyan jó nektek az, hogy Orbán van hatalom, most már a negyedik kétharmaddal. Csak nem azt akarjátok elérni, hogy Orbán bármit megtehessen velünk, és a fél ország beledögöljön a kormányzásába? Azt eddig is értettem, hogy miért nem tudja kikerülni az ellenzék a DK-át, de nehogy azt hidd, hogy ettől egy szemernyit is jobban fogom szeretni őket.
2022. aug. 8. 22:07
 34/41 anonim ***** válasza:

#33-nak:

Most trollkodsz?

Nem a DK zsarolja az ellenzék többi részét, hanem a tények. A DK nem zsarol senki.

Egyébként mit képzelsz?

Hogy a legerősebb ellenzéki párt fog feloszlani, vagy leváltani a vezetőjét azért, mert a kisebbség szerint ez lenne helyes?

Egyáltalán honnan veszed a bátorságot, hogy bármilyen kérdésben is dirigálni akarj valakinek, akihez semmi közöd? Ráadásul úgy, hogy azzal korlátozni akarod a személyi szabadságát a szólás-szabadság vonatkozásában?

Nekünk az is elég, ha lexarunk titeket. Ha magatoktól nem tértek észhez, akkor majd az idő megoldja. De szerintem ezt te is tudod.

El kell döntened, hogy mit tartasz fontosabbnak?

A DK, vagy Gyurcsány-fóbiádat, vagy O1G eltakarítását.

2022. aug. 8. 22:44
 35/41 anonim ***** válasza:
A DK nem a többség, hanem csak a legnagyobb kisebbség. Egyébként nem véletlenül van "Gyurcsány fóbiám". Tudod sokan átéltük már Gyurcsány kormányzását, és nem azért nem kérünk belőle még egyszer, mert nekünk egy másik párt a kedvencünk. Nekem legalábbis nincs kedvenc pártom, hol ide, hol oda szavazok. Mindig arra, akiről éppen akkor úgy gondolom, hogy a legkevesebbet tud majd ártani. A DK-ról még sohasem gondoltam ezt. Még a kutyapártra is szavaztam már, idén meg az összefogásra. Kár volt.
2022. aug. 8. 23:16
 36/41 anonim ***** válasza:

Szerinted MZP tudott volna miniszter-elnökként a legkevesebbet ártani?

Rossz ember-ismerő vagy!

Bár nem konkrétan emiatt, de emiatt is, én DK-párttagként raktam az X-et a FIDESZRE!

2022. aug. 8. 23:24
 37/41 anonim ***** válasza:
#36 Nocsak, összenő ami összetartozik.
2022. aug. 8. 23:32
 38/41 anonim ***** válasza:
34)Màr a Mi Hazànk a legerősebb ellenzéki pàrt.
2022. aug. 8. 23:46
 39/41 anonim ***** válasza:
#38 Van egy olyan sejtésem, hogy csak egy fideszes provokátor a barátunk. Attól függetlenül a Mi Hazánkra se szavaznék.
2022. aug. 8. 23:56
 40/41 anonim ***** válasza:

#39-nek:

A "barátotok" DK párttag.

#38-nak:

A MiHazánk csak úgy a legerősebb, ha a jelenlegi becsült szavazótáborát a DK 2018-as, hivatalos adatával méri össze. XD

Csak az aktivistáink száma vetekszik a MiHazánk szavazó-táborával. Nem a szavazótáborunké.

2022. aug. 9. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!