A baloldaliakra miért jellemző annyira, hogy el akarják taposni a másképp gondolkodókat, eltérő véleményeket?
ez is inkább balos sajátosság, csak őket az sem zavarja, hogy még utána sem értenek a témához amiben éppen szakértenek
és belátás helyett inkább "naésajóbódal" meg a lepontozás
a jobbosok nem is pontoznak
nyugodtan nézz szét
beír valaki egy jobbos választ, és az összes balos már veri is magát virtuálisan a földhöz 0%-ra pontozni
"ez is inkább balos sajátosság, csak őket az sem zavarja, hogy még utána sem értenek a témához amiben éppen szakértenek"
Barátom, te mikor és hol hallottál először
Soros Györgyről?
az LMBTQ-ról?
a nemváltott óvodásokról?
a migrációs hullámokról?
Nagyon érdekel a válaszod :)
a 2000-res években hallottam róla először, és mivel felső-középosztálybeli életem volt én is bevettem a náci kopaszokról és a csodálatos SZDSZ-ről szóló mesét
biztos erre mondják, hogy aki tizenévesen nem liberális annak nincs szíve, aki huszonévesen még az annak meg agya nincs
Egyáltalán nem jellemző - a jobboldalra viszont abszolút igen. Elég megnézni, mit művel a magát jobboldalinak mondó kleptokrata csűrhe a sajtóval 12 éve, és mi történt baloldali kormányok alatt!
1. BALOLDALI KORMÁNYZÁS IDEJÉN:
- megalakult és folyamatosan létezett jobboldali KÖZMÉDIA, közpénzből! Duna TV, Duna Autonómia Csatorna, Duna World!
- Medgyessy alatt alakult a két legfontosabb jobbos szennycsatorna: HÍR TV és a Lánchíd Rádió.
- Gyurcsány alatt megalakulhatott az okádék ECHO TV
- KÉT országos jobboldali propagandalap működött: Magyar Nemzet és Magyar Hírlap.
2. A jobboldalinak mondott kleptokrata rezsim idején:
- 80 milliárdból működtetett közmédia - NULLA baloldali csatorna, ellenzéki pàrtok 5 percet kapnak 4 évente!
- Lex RTL - különadó az egyetlen még kormányfüggetlen kereskedelmi csatornára
- A legolvasottabb magyar lap, a Népszabadság felszámolása csak mert ellenzéki!
- TV2 felvásárlása, megyei lapok Méhszaros Lőrinc kezébe juttatása, KESMA
- MINDEN ellenzéki rádió elhallgattatása, frekvenciáik megvonása
És folytathatnánk...
Mindenki tudja, hogy a baloldal kísérletet sem tett a fideszes szennysajtó elhallgattatására (ellenkezőleg: gombamód szaporodtak, Hír Tv, Echo Tv, Lánchíd Rádió, stb. - mind baloldali kormányok alatt indultak!).
Az undorító fideszre jellemző az a hozáállás, amit a kérdező hazug módon (vagy a vonatkozó tények ismeretének teljes hiányában) a baloldalnak tulajdonít.
A kérdés alapjául szolgáló állítás, mint kiindulási pont tehát tudatos hazugság vagy fatális tévedés, de a valósággal mindenesetre köszönő viszonyban sincs. Egyszerűen nem igaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!