Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek érdemes itthon...

Szerintetek érdemes itthon elkezdeni valami vállalkozást vagy inkább érdemes ki menni külföldre?

Figyelt kérdés

Érdemes szerintetek a mostani helyzetben nyitom például egy kis élelmiszer boltot ami megvan durván 2 millióból vagy inkább fogni magam és ki mennem külföldre? 22 éves vagyok és nem tudom hogy mihez kezdjek minden álmom hogy Angliában éljek de ha itthon tudnék érvényesülni valami kis vállalkozással akkor azt is átgondolnám. Nem tudom mit csináljak hogyha belekezdek valamibe félek hogy csődbe megy és oda a pénzem

Előre is köszönöm a válaszokat

2022. aug. 5. 11:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%
Külföld, itt ne kezdj semmibe.
2022. aug. 5. 13:34
 12/18 A kérdező kommentje:

Számítottam az ilyen válaszokra (nem sértés), de hogy 11 válaszbol mind a 11 arra lyukadt ki hogy ez az ország krva szar és majdnem hogy menekülni kell innen az borzasztó. Hajrá Magyarország a viszont nem látásra egy életre!

Köszönöm a válaszokat és a felvilágosítást, ment a zöld mindenkinek

2022. aug. 5. 13:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
#12 Ne haragudj, de ha erre most ébredsz rá 22 évesen, és 11 anonim válaszoló dönti el helyetted a kérdést, akkor lehet nem neked való a vállalkozás.
2022. aug. 5. 14:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

#12 Már nem azért...De boltot nyitni külföldön sem tud egy 22 éves, akinek nincs tőkéje, nem ért semmihez és a vállalkozáshoz sem.

Azért nagyon fiatal vagy még, releváns munkatapasztalatod sincs semmilyen területen.Sőt, a korodbeliek ilyenkor még többnyire tanulnak.Külföldön sincs kolbászból a kerítés, ott is kell szaktudás, ott is dolgozni kell a pénzért.

2022. aug. 5. 14:37
 15/18 A kérdező kommentje:
Van tőkém, van tapasztalatom üzleti téren, van szakmai segitségem, ráadásul még egy alap kisbuszom is van, már csak egy normális ország hiányzik. Külföldön a munka marad persze én is tudom, csak feltettem.ezt a kérdést mielőtt jobban belemerültem volna az egészbe, nem mindegy hogy itthon elbszom a pénzem és úgy megyek ki csupasz seggel vagy egy kis pénzel ami elég nagy segítség az elején
2022. aug. 5. 14:47
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
#15 Ha lenne tőkéd meg tapasztalatod, akkor nem tettél volna fel ilyen félreinformált kérdést, hogy majd te a mai gazdasági helyzetben kisboltot nyitsz 2 millió forintból.Milyen üzleti tapasztalataid vannak neked?Elméleti nem nagyon lehet, mert most kéne friss diplomás legyél, akkor munkatapasztalatod nincs.Ha nincs diplomád akkor dolgoztál, de mit üzleteltél te 18-22 éves korodig?Akkor hogy vagy ilyen fogalmatlan alapvető dolgokkal kapcsolatban?Nem bántásként írom mindezt, csak kicsit naiv gyereknek tűnsz még.
2022. aug. 5. 15:32
 17/18 Senior Séf ***** válasza:
100%
Tapsold el azt a két misit, mert úgy legalább lesz valami kis haszna; egy szép este. Ellenkező esetben végignézheted, hogyan fog elolvadni, semmivé válni az értéke.
2022. aug. 6. 15:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Amíg másokra hallgatsz sosem fogsz boldogulni.Nekem mindig azt mondták aki meg próbál lebeszélni vagy ijeszteget az saját magát vetíti ki másra mert ő nem merné megcsinálni akkor más se csinálja meg.Egy ismerősöm ugyan így volt vállalkozó akart lenni masszírozni tanult aztán mindenki ijesztegette meg lebeszélni akarta,hogy tuti csődbe mész meg majd a kutya se jön.És azóta is megy a vállalkozása.Szóval a legtöbb aki bármiről is l akar beszélni az gyáva ember,nem érdekel ha majd kapom itt az ívet a véleményemért.De ha te más emberek véleményétől akarsz függni hát lelked rajta.

Azért abba is gondolj bele igaz külföldön jobbak a fizetések meg könnyebb lavírozni de legtöbb ember csak menekült a tehetetlensége elől.És nem lebeszélni akarlak mert tőlem mehetsz vagy maradhatsz is de boldog se leszel addig míg mások véleménye határozza meg ,hogy mit csinálsz vagy milyen legyen az életed.

2022. aug. 16. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!