Mi a véleményetek arról hogy megalakult a libertárius párt?
Figyelt kérdés
Augusztus 20.-án alakul meg a libertárius párt,és egyből hídlezárásos tüntetésekbe kezdenek.
Mi a véleményetek a libertárius párt megalakulásáról?
#Amerikai Egyesült Államok #kapitalizmus #liberalizmus #jobboldal #gazdasági válság #Libertárius párt
2022. aug. 5. 09:23
3/16 anonim válasza:
Dunába mindenkivel, aki lezár egy hidat. Nem dobnék utánuk úszógumit.
5/16 anonim válasza:
Nem támogatom a libertárius nézeteket, de tudomásul veszem, hogy mások igen.
6/16 anonim válasza:
legalább történik már valami hogy azt a potrohos cigányt elkezdjék eltávolitani az aranywc körül!
7/16 anonim válasza:
A libertáriánusok pont olyan idealisták és naivak, mint a kommunisták, csak ők a másik véglet. Egyébként az LA25 is libertáriánus párt volt már, szóval nem új ez a dolog.
8/16 anonim válasza:
Elolvastam mit írnak magukról.
Ez is egy szükségképpen zavaros ideológiát nyomó vágyvezérelt társaság, akik csak a nekik kedvező reakciókat hallják meg.
Azt amit akarnak azt 20-40 évnél gyorsabban nem lehet megcsinálni. Annyi idejük meg nincs. Illetve nem lenne.
9/16 anonim válasza:
Ecsenyi Áron egy iszonyat fura gyerek. Életképtelen, és ez már az egyetem alatt meglátszódott rajta, egy kollégiumban laktunk, napi szinten láttam.
10/16 anonim válasza:
Ez egy átbrandelt LA75. Az is egy kamupárt volt, ez is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!