🍋Libertárius Párt szavazók, hány évesek vagytok?
Alapvetően nem rájuk szavaztam volna a mostani választáson (ha el tudtak volna indulni), mivel az összellenzék tudott mutatni egy (számomra) elfogadható jelöltet, viszont, ha következőnek nem fognak akkor erősen elgondolkodok rajta, hogy vagy a kutyák vagy Ők lennének a támogatott pártom.
Ideológiailag pedig Ők állnak leginkább hozzám közel.
Nem tudom mi az a Libertárius Párt. Van a Levesember pártja, ami libertárius. Libertárius pártra alapvetően szívesen szavaznék, mivel marhára elegem van, hogy minden választáson nagyvezéreket választunk, akik a győzelemnél majd nagy beszédeket tartanak, amiket jól megtapsolnak. Az állam legyen csak egy unalmas kis hivatal, ami beszedi a fenntartáshoz szükséges adókat, és a minimális infrastruktúrát biztosítja, amivel az emberek boldogulni tudnak! Az is, aki a 6 gyerekével templomba jár vasárnaponta és néptáncra járatja őket. És az is, aki a vegán lattét issza a Starbucksban a vele egynemű párjával.
A Levesembert viszont egy bohócnak tartom, miután a kamupártos Gödény és a szélsőjobbos Mi Hazánk járványtagadó tüntetéseire mászkált. Rá tuti nem szavaznék.
28 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!