Fidesz szavazók, hogy érzitek megvédte a pártotok a rezsicsökkentést?
Figyelt kérdés
Továbbra is vakon szavaztok majd a fideszmaffiára?2022. aug. 4. 16:36
11/49 anonim válasza:
Hirtelen? MZP 2018 óta Hódmezővásárhely polgármestere. Arról nem is beszélve hogy addig egyik ellenzéki médium sem tolta amíg meg nem nyerte az előválasztást.
12/49 anonim válasza:
emlékszem, ahogy 2018ban is tolták a buggyantat
és egyébként miért bejáratos minden balos botrányhős az amerikai nagykövetésgre?
13/49 anonim válasza:
nyilván az is tök véletlen, hogy a hazánkkal jó kapcsolatokat ápoló David Cornstein-t visszahívják, és helyére egy kötekedő idiótát küldenek
14/49 anonim válasza:
12. Szerintem te vagy a cia embere.
16/49 anonim válasza:
17/49 anonim válasza:
19/49 anonim válasza:
és ezek milyen minőségben szólnak arról?
én azért még emlékszem, ahogy a baloldal vérben forgó szemekkel hatalmas őrült mosollyal üvölttette : SZÁJEREEEEESZ
szóval a tébojda nagyon is benne van az ilyesmiben
20/49 NTBS válasza:
Nem vagyok Fidesz szavazó, de egyetértek azzal, hogy aki többet fogyaszt fizessen többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!