Állandóan csak azt hangoztatja, hogy ki az ellenségünk (igazából csak az övé), kikkel kell hadakoznunk, csatáznunk, harcot vívnunk. Téveszméi alapján már tényleg pszichológiai eset.
2022. aug. 2. 21:50
3/9 anonim válasza:
Ja persze már hallom is előre a következő Tusványosi beszédet.
Van egy álmom !
Van egy álmom egy jövőről amelyben golyó álló mellény nélkül mehetek az óvodások közé. Akik már a bölcsiben is tudták, hogy az Apa férfi az Anya nő.
Hogy nem engedjük hozzájuk a nem váltást propagáló nyugati lobbistákat. A magyar kormány elkötelezett hogy megvédje az óvodásoktól a miniszte.. az óvodásokat a hanyatló nyugat kevert fajú gender hóditóitól.
Szerintem írd be a twitter keresőjébe hogy Hungary és nagyjából megláthatod, mit is gondol a világ Orbán Viktor Magyarországáról.
2022. aug. 2. 21:51
4/9 anonim válasza:
"Szerintem írd be a twitter keresőjébe hogy Hungary és nagyjából megláthatod, mit is gondol a világ Orbán Viktor Magyarországáról."
Értem. Tehát egy facebook szintű hulladék oldalról kapunk releváns képet egy országról.
Téged hogyan, milyen címszóval érhetünk el?
HESTEGtrendivok?
2022. aug. 2. 22:32
5/9 anonim válasza:
A tusványosi beszéde Amerikának, Trumpnak szólt, oda is utazott, az amerikai szélsőségesek rendezvényére. DE van, ami azoknak is vállalhatatlan,ki is vették a nyitóbeszédét a programból. OTT sem szalonképes, aki Hitlert játszik.
2022. aug. 2. 22:32
6/9 IV. KecskeShajt válasza:
Ha van egy álma és prostituáltak hálózatát üzemelteti, biztosan.
2022. aug. 3. 02:00
7/9 anonim válasza:
Kedves négyes, természetesen nem, éppen úgy nem, mint az közpénzből tápolt propaganda tv-ből, a kék közpénzből fizetett plakátokból. Ugyanúgy nem mint ahogy a GYK-ról sem. Némi kritkus gondolkodás és több nézőpont megvizsgállása az nem árt. Engem pedig úgy találsz meg hogy Homo Sapiens Sapiens. További szép napot neked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!