Miért nem pereli be a magyar vagy a lengyel kormány Martin Schulz-ot rágalmazásért?
Elvileg semmilyen mentelmi joga nincsen jelenleg, tehát bíróság elé lehet cibálni azért hogy nyílvánosan megrágalmazta Magyarországot és Lengyelországot az alábbi mondattal:
"...schaut nach Ungarn, schaut nach Polen: Medien werden malträtiert, die Opposition wird behindert oder unterdrückt,und Kunst und Kultur werden beschnitten."
Ezek olyan súlyos vádak, amelyeket bizonyítania kellene vagy ha nem tudja akkor bocsánatot kérnie.
Ilyen bohócokkal nem érdemes foglalkozni, pereskedni.
Csak a szája jár.
#1:
Tehát szerinted Magyarországon az ellenzék akadályoztatva van és el van nyomva no meg a sajtót is "kínozzák"? Mesélj még...
#3: Bohócnak bohóc, meg alkesz is ráadásul, de attól még nem áll törvényeken felül
"Tehát szerinted Magyarországon az ellenzék akadályoztatva van és el van nyomva no meg a sajtót is "kínozzák"? Mesélj még... "
Van rosszabb is, tele vagyunk kormánypárti zombikkal, akik szerint ez nem is igaz, vagy a sorosfélecivilszervezet meg balliberálisszennysajtó blabla. tönkretevése még jó is a "nemzetnek".
"Miért nem pereli be a magyar vagy a lengyel kormány Martin Schulz-ot rágalmazásért?"
mert elveszítenék a pert.
bár szokásuk teljes irammal nekirohanni a falnak, ennyi még ők sem hülyék.
de egyébként, azt nem értem, miért nem tudtok büszkék lenni arra, amit elértetek?
miért kell állandóan szűkölni, hogy de hát mi nem is, brühühű?
tökösen, kiállni, igen, így van. tudsz tenni ellene? nem? na akkor ezt neked, bekaphatod!
#5,#6:
Elnézést hogy németül idéztem de gondoltam így nem mondhatja senki hogy félreértelmeztük ennek az éleslátású politikusnak a mondanivalóját, miszerint nálunk és a lengyeleknél az ellenzéket és a sajtót is üldözik, de a művészetek és a kultúra is veszélyben vannak.
Persze ha valaki szerint mást mondott, az nyugodtan írja le válaszban.
A helyzet az hogy minden szava igaz, legalábbis Magyarország tekintetében.
Röhejes lenne látni ahogy Viktor csahos kutyái belebuknának a perbe :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!