Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy csak...

Mit szóltok hozzá, hogy csak egy év alatt 40%-kal nőttek a kamatok és rohamosan nőnek tovább? Mitől jobb ez mint a devizahitel?

Figyelt kérdés

Csak a kamatstop tartja féken, de az csak év végéig fogja. Bizony a forint hitelesek csak pár évre szóló fix kamatot írtak alá, ami után úgy változhat a törlesztő ahogy csak akar, amilyen a gazdaság. Jó persze, akkor még nagyon optimista volt mindenki, hogy akár még kevesebb is lehet majd ha a gazdaság még jobb lesz, ki tudja. De nem ez történt. Aki gazdaságilag nem analfabéta, az pontosan tudta, hogy a forint alapú hitel is egy deviza hitel, ami önmagához képest is romolhat (és a forint romlott önmagához képest a legtöbbet a világon az elmúlt években).

Valamint azt is tudja minden nem-analfabéta, hogy nincs végtelen gazdasági szárnyalás, minden gazdasági konjunktúrát világválság követ, és a világválságot a legjobban a korrupt és rossz gazdaságú országok (pont mint mi) szenvedünk meg a legjobban. Nyugat köszöni jól van. Mi már most sem vagyunk jól, pedig még el sem kezdődött a válság, csak előjelei vannak (infláció).

Mi lesz itt jövőre, amikor tényleg beindul a válság és nem lesz kamatstop? A hitelesek hogy fogják fizetni a dupla törlesztőt, dupla (akkora már tripla) élelmiszerárakat, piaci benzint, 7x-es rezsit, stb? Stagnáló bérek mellett...

2022. aug. 2. 10:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Én olvastam Gyurcsány könyvét és szerintem egy tök vállalható jövőt vázolt fel akkor erre az országra."

Mi volt a címe a könyvnek? Én is elolvasnám.

2022. aug. 2. 11:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezért kéne, minnél előbb kilépnünk az únióból, akkor mire fogják fogni? Az elmúlt 12 évre? Vagy akkor is Brüsszel lesz, de akkor már nem tudunk honnan kilépni...
2022. aug. 2. 11:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Otthon van a polcomon, de fejből megnem mondom, valami piros boritós
2022. aug. 2. 11:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Semmilyen szárnyalás sem volt korábban, csak ezt hazudták.írtam már többször hogy a lakossággal fizettetik meg a hiányt,most sem tudok mást írni.a raiffeisennek most is rekordnyeresége lett,de a többi bank sem panaszkodhat.
2022. aug. 2. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!